ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάντζος: Η ΝΔ «κλείνει το μάτι» στα ακροδεξιά ακροατήρια

17:59 - 12 Αυγ 2022 | Πολιτική
Μάντζος: Η ΝΔ «κλείνει το μάτι» στα ακροδεξιά ακροατήρια
Σε νέα δήλωση σχετικά με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, στην οποία κατηγορεί εκ νέου την κυβέρνηση για το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μάντζος τόνιζει ότι «για να καλύψει τις δικές της βαρύτατες ευθύνες, η κυβέρνηση της ΝΔ, σκόπιμα και μεθοδικά, συντηρεί, ημέρες τώρα, ένα θρίλερ κατασκόπων με "αόρατους εχθρούς"». 

«Πρώτα ήταν η αναφορά σε Ουκρανία και Αρμενία, που διαψεύστηκε από τις πρεσβείες τους, διασύροντας τη χώρα μας διεθνώς, καθώς και οι αόριστες υπόνοιες για την Κίνα. Τώρα, στον κατάλογο των αστήρικτων ισχυρισμών, προστίθενται η Ρωσία και η Τουρκία -σε μια κορυφαία διεθνή εφημερίδα από έναν κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης», υποστηρίζει ο Δ. Μάντζος.

Κλείνοντας, υπογραμμίζει:

«Είναι πλέον σαφές ότι η ΝΔ "κλείνει το μάτι" στα ακροδεξιά και νεοσυντηρητικά ακροατήρια. Αυτή, όμως, η επιλογή αυτοσυντήρησης δεν προσβάλλει απλώς τη νοημοσύνη των πολιτών, αλλά θίγει τις διεθνείς σχέσεις της χώρας».

Υπενθυμίζεται  ότι νωρίτερα, ο κ. Μάντζος σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97,8, σημείωσε ότι η υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη «δεν είναι ατομική ή κομματική, αλλά αφορά στη Δημοκρατία και τους πολίτες», επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι «εμείς επιμένουμε στην ανάγκη να διαλευκανθεί κατά πόσο οι υποθέσεις predator και ΕΥΠ είναι, μέσα από αυτήν τη διαβολική σύμπτωση, συνδεδεμένες».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.