ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονόμου: Ο κ.Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση χρησιμοποιώντας ύβρεις

18:39 - 12 Αυγ 2022 | Πολιτική
Οικονόμου: Ο κ.Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση χρησιμοποιώντας ύβρεις
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το νέο σχόλιό του για το θέμα των παρακολουθήσεων, στο οποίο αναφέρθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015. Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές», σχολίασε συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όσο ο κ.Μητσοτάκης δεν απαντά, τόσο μεγεθύνονται οι υποψίες ότι όσα γνωρίζουμε αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου. Οι υποψίες, δηλαδή, ότι ο κ.Μητσοτάκης δεν είναι μόνο ο επικίνδυνα ανέμελος ΠΘ, αλλά ο προϊστάμενος μιας σκοτεινής ομάδας που λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.