ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηλιόπουλος: Ο κ. Οικονόμου έσπασε τα κοντέρ γελοιότητας για τις παρακολουθήσεις

17:53 - 07 Νοε 2022 | Πολιτική
Ηλιόπουλος: Ο κ. Οικονόμου έσπασε τα κοντέρ γελοιότητας για τις παρακολουθήσεις
Τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, κατέκρινε σε έντονο ύφος ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση των παρακολουθήσεων και την «προσπάθεια θυματοποίησης» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ημερήσια ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ.Οικονόμου ισχυρίστηκε, ότι πιθανά όλα αυτά τα σενάρια είναι φτιαχτά και έχουν σαφή στόχο την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ενώ επανέλαβε ότι τα κέντρα που διεξάγουν παρακολουθήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την κυβέρνηση.

Στην απάντησή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνει:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπασε όλα τα κοντέρ γελοιότητας, ισχυριζόμενος ότι ο κ. Μητσοτάκης, δηλαδή ο εγκέφαλος και ιθύνων νους του παρακρατικού μηχανισμού παρακολουθήσεων, είναι θύμα παρακολούθησης.

Το μόνο «κέντρο» που χρησιμοποιούσε και πιθανόν να χρησιμοποιεί ακόμα το Predator, είναι το ίδιο το πρωθυπουργικό γραφείο.
Αν ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να πέσει άπλετο φως στις υποκλοπές δεν θα είχε προστατεύσει τους Γρηγόρη Δημητριάδη, Γιάννη Λαβράνο και Φέλιξ Μπίτζιο για να μην καταθέσουν στην Εξεταστική. Αλλά ακριβώς για αυτό αρνήθηκε την κλήση τους: Γιατί φοβάται ότι αν μιλήσουν θα αποκαλυφθεί η ενοχή του».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.