ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονόμου για Βρέντζο: Ακατανόητο το πως κάνει τέτοιες δηλώσεις

18:59 - 07 Νοε 2022 | Πολιτική
Οικονόμου για Βρέντζο: Ακατανόητο το πως κάνει τέτοιες δηλώσεις
Την απάντησή του στο μεγαλοστέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Βρέντζο, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μετά τις δηλώσεις του πρώτου για την διαιτησία και τις κυβερνητικές ευθύνες, έπειτα από το ντέρμπι Παναθηναίκός - Ολυμπιακός.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το χθεσινό (6/11) ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της SuperLeague, o παράγοντας του Ολυμπιακού δήλωσε αηδιασμένος από τη διαιτησία του ματς, και πέρα από το ότι τόνισε ότι η ομάδα κανονικά θα έπρεπε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ως ένδειξη διαμαρτυρίας, κατήγγειλε συγκεκριμένα:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος, που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Στη σημερινή 7/11 ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε επί του θέματος:

«Τα όσα είπε ο Γιάννης Βρέντζος σαφώς δεν ισχύουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος ποδοσφαιρικός παράγοντας προβαίνει σε αυτές τις δηλώσεις» τόνισε ο κ. Οικονόμου και ξεκαθάρισε: «για τα ποδοσφαιρικά δεν έχω κάτι να σχολιάσω».

 



Τελευταία τροποποίηση στις 19:08 - 07 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.