ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κωνσταντινόπουλος: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ξυπνούν και σκέφτονται το ΠΑΣΟΚ

13:15 - 18 Νοε 2022 | Πολιτική
Κωνσταντινόπουλος: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ξυπνούν και σκέφτονται το ΠΑΣΟΚ
Σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ βρέθηκαν καλεσμένοι σήμερα 18 Νοεμβρίου, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με τον τελευταίο να θίγει τη στάση των δύο κομμάτων απέναντι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αρχικά αναφορικά με την ''παρέμβαση'' του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ανέφερε πως «δεν θέλω να πιστέψω ότι έχουμε επιστρέψει στις εποχές που γίνονταν τέτοιες επιθέσεις στα σπίτια των βουλευτών. Αυτό είναι μια αθλιότητα. Η πολιτική ζωή της χώρας πρέπει να χαρακτηρίζεται από πολιτισμένη αντιπαράθεση χωρίς ακρότητες».

Μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «το κάθε κόμμα έχει την πορεία του. Είδαμε το ΣΥΡΙΖΑ πως συμπεριφέρθηκε την εποχή της κρίσης, είδαμε και τη ΝΔ στο θέμα των Σκοπίων. Υπάρχει ένα κόμμα που συμπεριφέρεται με έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό. Αυτό το κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ. Το απέδειξε με τη θεσμική συμπεριφορά που κράτησε στο θέμα των υποκλοπών».

Η Novartis και οι υποθέσεις υποκλοπών

Αναφορικά με τα όσα έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα για τις παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσίων προσώπων συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και για την υπόθεση Novartis ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε:

«Λέγαμε ότι έχει στηθεί μια απόλυτη σκευωρία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ο κ. Μαντζουράνης, ένα κορυφαίο στέλεχος και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, τον αδειάζει προσωπικά και του λέει κατά πρόσωπο ότι αυτό που έγινε ήταν μια αθλιότητα. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ, πολιτικά και ηθικά.

Δεν γνωρίζω τι εννοεί ο κ. Ματζουράνης «ως στοιχεία» αναφορικά με τις λίστες παρακολουθούμενων προσώπων. Ξέρω όμως για τα στοιχεία που υπάρχουν για τον κ. Ανδρουλάκη. Όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα, απευθύνεται στη δικαιοσύνη, θεσμικά, όπως έκανε ο κ. Ανδρουλάκης. Χωρίς συμψηφισμούς, γιατί στο τέλος η ΝΔ θα μας ζητήσει και τα ρέστα.

Τέλος κατέληξε στο ότι «ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έχουν στο μυαλό τους το ΠΑΣΟΚ. Ξυπνούν και το σκέφτονται».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.