ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναδίπλωση Ράμα για τα περί εξαπάτησης της ΕΕ από την Ελλάδα

22:40 - 06 Δεκ 2022 | Πολιτική
Αναδίπλωση Ράμα για τα περί εξαπάτησης της ΕΕ από την Ελλάδα
«Λυπάμαι για τις δηλώσεις, δεν αφορούν το σήμερα» είπε ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με τις δηλώσεις που έγιναν αναφορικά με την Ελλάδα και στις οποίες είχε πει ότι η χώρα μας «εξαπάτησε για να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Το απόγευμα της Δευτέρας (6/12) οι δύο ηγέτες είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση στο πρωθυπουργικό γραφείο στα Τίρανα στο πλαίσιο της παρουσίας του Έλληνα πρωθυπουργού στην Αλβανία για τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων. Κατά την συνάντησή τους ο κ. Ράμα ζήτησε συγγνώμη για τις εν λόγω δηλώσεις που μεταδόθηκαν στον ιστότοπο Euractiv. «Συγγνώμη για κάποιες περίεργες δηλώσεις που είδα ότι αποδόθηκαν, δεν αντιπροσωπεύουν την κατάσταση φυσικά στην Ελλάδα. Ελπίζω να μην ενοχληθήκατε».

Νωρίτερα, αίσθηση είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις Ράμα περί εξαπάτησης των Βρυξελλών από την Ελλάδα για να εισέλθει στην Ένωση. Όπως είπε: «Πρέπει να έχουμε θεσμούς που λειτουργούν. Όχι όπως έκαναν κάποιες χώρες στο παρελθόν όπως η Ελλάδα που εξαπάτησε πολύ. Πήρε χρήματα από την Ευρώπη, πέρασε μια περίοδο χλιδής και μετά κατέληξε πολύ άσχημα».

Τελευταία τροποποίηση στις 22:42 - 06 Δεκ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.