ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονόμου για Τσίπρα: Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του συνεχίζονται

14:45 - 12 Δεκ 2022 | Πολιτική
Οικονόμου για Τσίπρα: Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του συνεχίζονται
Με αφορμή τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, σε εκπομπή του OPEN, επί του ζητήματος των παρακολουθήσεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απάντησε κατηγορώντας τον για μεταστροφές.

Κατά την πρωινή παρέμβαση του κ. Τσίπρα, ο ίδιος έκανε ένα παραλληλισμό λέγοντας πως στο Βέλγιο οι αρχές δεν χαρίζονται σε κανέναν όσο ψηλά και να είναι, με αφορμή τη σύλληψη της Εύας Καϊλή, ενώ είπε ότι εδώ, όπου ο Πρωθυπουργός παρακολουθεί το μισό υπουργικό συμβούλιο, δεν θα έπρεπε να μείνει ούτε για μια μέρα παραπάνω στη θέση του.

Ακόμα αναφέρθηκε και στη στάση του Υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη του οποίου το όνομα βρισκόταν σε λίστα παρακολουθήσεων, ενώ χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, «συνένοχο και όχι βλάκα».

Σε απάντησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε:

«Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Τσίπρα συνεχίζονται. Σήμερα αποφάσισε να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη και να κάνει μόνος του τη διερεύνηση της υπόθεσης με τα παράνομα λογισμικά και τη λειτουργία της ΕΥΠ.

Όσο και αν υποκρίνεται ότι ο ίδιος δεν το έχει αντιληφθεί, οι πολίτες γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση ανέλαβε από την πρώτη στιγμή τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, σε όλα τα επίπεδα, και με την αμέριστη συνδρομή της δικαστικής έρευνας, ώστε να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης αυτής.

Τόσο σε ό,τι αφορά τις πραγματικές διαστάσεις όσο και στην πτυχή της μυθιστορηματικής εργαλειοποίησής της».

Συμπλήρωσε ακόμα ότι «Θα συμφωνήσουμε όμως σε κάτι: ότι οι Έλληνες ξέρουν πώς ζούσαν και πώς ζουν. Θυμούνται τη βαριά φορολογία που επέβαλε στη μεσαία τάξη για να καλύψει το κόστος των άφρονων επιλογών του, τις κλειστές τράπεζες, τη βάρβαρη περικοπή των συντάξεων, το νόμο Κατρούγκαλου, τον ΕΝΦΙΑ και την έκτακτη εισφορά που δεν κατήργησε, τα βοσκοτόπια, το ξέφραγο αμπέλι στα σύνορα, την ανομία και την απραξία στο μεταναστευτικό.

Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα η πολιτική και ιστορική μνήμη του λαού μας είναι υψηλή», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 01:05 - 13 Δεκ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.