ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτο επισκεπτήριο στη φυλακή από την κόρη της Καϊλή

19:25 - 06 Ιαν 2023 | Πολιτική
Πρώτο επισκεπτήριο στη φυλακή από την κόρη της Καϊλή
Το απόγευμα της Παρασκευής (6/1) συναντήθηκε για πρώτη φορά με την κόρη της, μετά την προφυλάκισή της για τη συμμετοχή της στο σκάνδαλο του Qatargate, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Εύα Καϊλή.

Η ευρωβουλευτής που παραμένει στις γυναικείες φυλακές Χάρεν στις Βρυξέλλες σχεδόν έναν μήνα, συναντήθηκε με την κόρη της στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του καταστήματος κράτησης, σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Όπως μεταδίδει το Mega, τη μικρή συνόδευσε στις φυλακές ο παππούς της και πατέρας της Εύας Καϊλή, ο οποίος παραμένει στις Βρυξέλλες με την εγγονή του.

Στις 17:20 ώρα Ελλάδας ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής, πέρασε το κατώφλι της φυλακής συνοδεύοντας την εγγονή του για την πρώτη συνάντηση της με τη μητέρα της από την ημέρα που η κα. Καϊλή συνελήφθη και κρατείται.

Η κα. Καϊλή είχε καταθέσει δια των συνηγόρων της αίτημα να της επιτραπεί να συναντήσει την δύο ετών κόρη της, το οποίο και έγινε δεκτό από τις δικαστικές αρχές του Βελγίου και σήμερα το απόγευμα η συνάντηση αυτή έγινε γεγονός.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:00 - 06 Ιαν 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.