ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ για Διαμάντη: Θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου-Μας συκοφαντεί

18:24 - 13 Ιαν 2023 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ για Διαμάντη: Θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου-Μας συκοφαντεί
Μετά τα όσα υποστήριξε η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα, κ. Θάλεια Διαμάντη, αναφορικά με «τσάντες με λεφτά που έφευγαν από το γραφείο προς ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά και για τη σύσταση καναλιού στο οποίο θα φαίνεται το όνομα του κ. Καλογρίτσα, αλλά θα κάνει κουμάντο ο Νίκος Παππάς, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η εν λόγω κυρία «θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου για όσα αστήρικτα και συκοφαντικά ισχυρίστηκε».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε προηγηθεί η ενημέρωση του πρώην υπουργού Επικρατείας και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα, καθώς χαρακτηρίστικε ως «αρχηγός» του καναλιού που υπήρχε η σκέψη να συσταθεί, ενώ η κ. Διαμάντη συμπλήρωσε ότι διατηρούσε κάτι παραπάνω από καλές σχέσεις με τον κ. Καλογρίτσα με πολύ συχνές συναντήσεις.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει:

«H κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει απογειώσει τη διαφθορά σε επίπεδα ρεκόρ, με ένα καινούργιο σκάνδαλο να ξεσπά κάθε μέρα. Είναι αναμενόμενο να ψάχνει εναγωνίως να στήσει κάποιο αφήγημα που να μπορεί να δικαιολογήσει τη τελευταία της γραμμή άμυνας: Όχι ότι η ΝΔ δεν είναι διεφθαρμένη αλλά ότι όλοι το ίδιο είναι.

Aυτό που δεν είναι αναμενόμενο είναι ότι έχουν μπερδέψει τα παραμύθια τους. Μέχρι χθες μας έλεγαν ότι ο Καλογρίτσας ήταν ένας άφραγκος επιχειρηματίας που ο Νίκος Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ του έψαχναν χρήματα για να διεκδικήσει τηλεοπτικό σταθμό. Σήμερα αιφνιδίως μας λένε ότι ήταν ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας που χρηματοδοτούσε τον ΣΥΡΙΖΑ.

 Ας αποφασίσουν ποιο είναι το σωστό αφήγημα στο στημένο παραμύθι τους. Mέχρι τότε η κ. Διαμαντή θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου για όσα αστήριχτα και συκοφαντικά ισχυρίστηκε.

Aναμέναμε την άμεση υιοθέτηση της συκοφαντίας από τη ΝΔ, άλλωστε ο κ. Λοβέρδος που την εκμαίευσε είναι ως γνωστόν, όπως και η κ. Καϊλή, πιο κοντά στη ΝΔ παρά στο κόμμα του. Την άθλια ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  δεν αναμέναμε. Λίγη αιδώς δεν θα έβλαπτε…», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.