ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η κυβερνητική αντίδραση στο «Χάου Του» για τα πανεπιστήμια

22:55 - 17 Ιαν 2023 | Πολιτική
Η κυβερνητική αντίδραση στο «Χάου Του» για τα πανεπιστήμια
Με σχόλιό του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέρεται στο βίντεο που ανήρτησε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η απάντηση του κ. Θεοδωρικάκου στην ανάρτηση και στο βίντεο που έχει θέμα την πανεπιστημιακή αστυνομία, είναι η ακόλουθη:

«Είναι δίκαιο η φοιτητική εστία που χρειάζεσαι για την στέγαση σου και να μπορέσεις να σπουδάσεις να μετατρέπεται σε άντρο βίας, βίας και ναρκωτικών. Είναι άδικο όταν η αστυνομία απελευθερώνει αυτό τον χώρο και τον ξαναδίνει στην πανεπιστημιακή κοινότητα; Αλέξη όχι άλλα ψέματα».

«Αλήθεια τώρα; Ο κ. Τσίπρας ειλικρινά νομίζει πως το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό οποιουδήποτε ανθρώπου για τα Πανεπιστήμιά μας είναι ότι η «αστυνομία μπαίνει και δέρνει»;», δήλωσε από την πλευρά του ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Πόσο ανεύθυνος, πόσο ξύλινος, πόσο αλλού. Τα Πανεπιστήμιά μας είναι χώρος γνώσης και έρευνας. Είναι δρόμος προσωπικής και κοινωνικής εξέλιξης, διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες προκοπής για όλους. Για όλους, εκτός από τις συμμορίες με τις βαριοπούλες, οι οποίες σπάζουν βιβλιοθήκες και χρησιμοποιούν τις φοιτητικές εστίες σαν γιάφκες».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.