ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τηλεφωνική επικοινωνία Σακελλαροπούλου με Ερντογάν-Μήνυμα συμπαράστασης και από τον Μηταράκη

19:41 - 06 Φεβ 2023 | Πολιτική
Τηλεφωνική επικοινωνία Σακελλαροπούλου με Ερντογάν-Μήνυμα συμπαράστασης και από τον Μηταράκη
Πέρα από την τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφορικά με το φονικό σεισμό που κόστισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους στη γείτονα χώρα και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον Τούρκο Πρόεδρο, προκειμένου να του εκφράσει τη συμπαράστασή της.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία μετά τα 7,8 Ρίχτερ, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ευχήθηκε να αναρρώσουν γρήγορα οι τραυματίες και να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές. Τόνισε, ακόμα, ότι η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα στον δοκιμαζόμενο τουρκικό λαό και στηρίζει έμπρακτα τις επιχειρήσεις διάσωσης.

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαρίστησε την κα. Σακελλαροπούλου τόσο για τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, όσο και για τη βοήθεια που ήδη εστάλη.

{https://twitter.com/tcbestepe/status/1622624179001430017}

Μηταράκης: Στήριξη στις δύσκολες στιγμές

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, πέρα από τα ειλικρινή συλληπητήρια και τη συμπαράστασή του τόνισε πως «Η Ελλάδα απέστειλε άμεσα ανθρωπιστική βοήθεια και εξειδικευμένες ομάδες. Είμαστε γείτονες, πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε δύσκολες στιγμές».

{https://twitter.com/nmitarakis/status/1622619883178532864}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.