ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη ληστεία από τους Πάτσηδες

17:58 - 16 Φεβ 2023 | Πολιτική
Τσίπρας: Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη ληστεία από τους Πάτσηδες
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη ληστεία από τους Πάτσηδες», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TRT και πρόσθεσε πως «η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα καλύπτει την πρώτη κατοικία, επαγγελματική στέγη και αγροτική γη». «Αφού στέρησε 7 δισ. από τους συνταξιούχους ο Μητσοτάκης, δίνει προεκλογικά 300 εκατ.» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη σημερινή (16/2) συνέντευξη του κ. Τσίπρα:

Έτσι θα πάμε σε εκλογές. Χωρίς να γνωρίζουμε εάν αυτή την ώρα που μιλάμε και σχεδιάζουμε στα επιτελεία μας, ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι συνδεδεμένος με το ένα αυτί να μας ακούει. Καταλαβαίνετε ότι αυτό δε θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό σε κανένα άλλο ευρωπαϊκό κράτος;

Κατά τον Guardian, στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2019 ισραηλινή εταιρεία με στόχο τη χειραγώγηση του εκλογικού αποτελέσματος. Το λέω ευθαρσώς: Ο κ. Μητσοτάκης δε θα έχει δισταγμό να διαπράξει ακόμα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος της Δημοκρατίας στην πορεία προς τις εκλογές.

Με τον πτωχευτικό νόμο του κ. Μητσοτάκη, σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στην απειλητική εκδοχή 700.000 άνθρωποι να χάσουν το σπίτι τους. Ένα τσουνάμι πλειστηριασμών. Ό,τι είδαμε μέχρι τώρα, ήταν «παιδική ταινία» μπροστά σε αυτό που έρχεται.

Προστασία για:
-πρώτη κατοικία.
-επαγγελματική στέγη.
-αγροτική γη.

Επειδή δε θέλουμε να λέμε λόγια στον αέρα, θα ενημερώσω για την πρότασή μας και την Τράπεζα της Ελλάδος και την ΕΚΤ. Έχουμε κυβερνήσει, ξέρουμε και τις δυσκολίες αλλά και τις δυνατότητες.

Η Ελλάδα είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη διαφορά στις τιμές των προϊόντων από τον παραγωγό ως τα σουπερμάρκετ. Πάνω από 300%, σύμφωνα με τη Eurostat. Ο παραγωγός δεν τα καρπώνεται, ο καταναλωτής τα πληρώνει. Πού πάνε αυτά τα κέρδη;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.