ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσαπανίδου: Ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης για να τον «κρατάνε»

21:43 - 24 Φεβ 2023 | Πολιτική
Τσαπανίδου: Ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης για να τον «κρατάνε»
Σε απάντησή της, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, μετά τις αναφορές του κυβερνητικού εκπρόσωπου, Γιάννη Οικονόμου, στην υπόθεση καταδίκης του Νίκου Παππά, αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν εκβιάζεται από κανέναν.

Υπενθυμίζεται ότι το Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε σήμερα (24/2) την καταδίκη του Νίκου Παππά για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016, σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή, απόφαση που σήκωσε μεγάλες αντιδράσεις από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων επί της υπόθεσης, ότι ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει να «αποσύρει από τα ψηφοδέλτια  και να διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμετάκλητα και ομόφωνα καταδικασμένο κ. Παππά.

Αν όχι τότε για να κρατάει ο κ. Τσιπρας τον κ. Παππά στα ψηφοδέλτια καταλαβαίνουμε πόσο "κρατάει" ο κ. Παππάς τον κ. Τσίπρα», κατέληξε».

Σε απάντησή της η κ. Τσαπανίδου αναφέρει:

«Ο κ. Οικονόμου μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Επειδή στην κυβέρνηση, και ιδίως με τις παρακολουθήσεις, ο ένας κρατάει τον άλλον, θαρρεί ότι και στον ΣΥΡΙΖΑ έτσι γίνεται.

Τον ενημερώνουμε ότι ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης για να τον ''κρατάνε''».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.