ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αχτσιόγλου για Τέμπη: Ο πρωθυπουργός προκαλεί την οργή των πολιτών

15:14 - 10 Μαρ 2023 | Πολιτική
Αχτσιόγλου για Τέμπη: Ο πρωθυπουργός προκαλεί την οργή των πολιτών
Τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο σχολίασε σήμερα (10/3) η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχης Οικονομικών, Έφη Αχτσιόγλου, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός «ακολούθησε μία τακτική, η οποία κατά τη γνώμη μου, είναι από μόνη της μία πρόκληση οργής προς τους πολίτες».

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, η κ. Αχτσιόγλου σημείωσε ότι «ενώ ο ίδιος λέει ότι η οργή αυτή δεν θα πρέπει να ενταθεί, είναι ο ίδιος που συνεχίζει να την προκαλεί, διότι από την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος, περισσότερο φαίνεται να τον απασχολεί πώς θα κάνει έναν έλεγχο της ζημιάς και του πολιτικού κόστους που υφίσταται, παρά να αποκαλυφθούν οι πραγματικές αιτίες του δυστυχήματος, παρά να φτάσει να αναδειχθεί η αλήθεια γι’ αυτό το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 57 νέους ανθρώπους».

«Κυρίως, περισσότερο τον νοιάζει πώς θα αποποιηθεί τις ευθύνες παρά να αναλάβει το βάρος που του αναλογεί», σημείωσε η ίδια στη συνέχεια, τονίζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ότι δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Επιμένει στο μοτίβο της επικοινωνιακής διαχείρισης και δεν έχει καταλάβει πόσο πραγματικά έχει εξοργιστεί η κοινωνία και πόσο έχει πληγωθεί».

Αναφορικά με τη χθεσινή δημοσίευση δημοσκόπησης, η κ. Αχτσιόγλου, σχολίασε το γεγονός λέγοντας «ας χρησιμοποιήσω ήπιο τόνο, αν και η λέξη που μου έρχεται είναι το χυδαίο».

«Θεωρώ τελείως άκαιρη και άκυρη, να γίνεται δημοσκόπηση, ενώ ακόμη οι άνθρωποι, οι γονείς δεν έχουν ολοκληρώσει τις κηδείες των παιδιών που χάθηκαν στην τραγωδία. Το θεωρώ αδιανόητο ότι γίνεται καταρχάς και προβάλλεται μια τέτοια δημοσκόπηση.

Το δεύτερο είναι ότι δείχνει για ακόμη μια φορά την αγωνία του κ. Μητσοτάκη, γιατί είναι γνωστές οι διασυνδέσεις της εταιρείας με το Μέγαρο Μαξίμου, να προσπαθήσει να δημιουργήσει εντυπώσεις και άρα να χειριστεί εκ νέου επικοινωνιακά το θέμα, δημιουργώντας μια εντύπωση ότι δεν υφίσταται και καμία πολύ μεγάλη ζημιά η κυβέρνηση και τελικά να χειραγωγήσει δι’ αυτού την κοινή γνώμη», υποστήριξε η κ. Αχτσιόγλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.