ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Οι προϋποθέσεις για μία μετεκλογική συνεργασία

12:58 - 03 Απρ 2023 | Πολιτική
Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Οι προϋποθέσεις για μία μετεκλογική συνεργασία
Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας (3/4).

Κληθείς να σχολιάσει τις προϋποθέσεις για μία μετεκλογική συνεργασία, τόνισε ότι το σημαντικότερο είναι η προγραμματική σύγκλιση μεταξύ των κομμάτων.

«Ο πολίτης ζητάει ένα κράτος το οποίο θα εμπιστεύεται και στο οποίο θα υπάρχει αξιοκρατία. Ζητάει Οργανισμούς οι οποίοι θα στελεχώνονται από άξιους επαγγελματίες και όχι κομματικά στελέχη αλλά και λύσεις για το ιδιωτικό χρέος και την πρώτη κατοικία. Ρωτήσατε τη Νέα Δημοκρατία τι έκανε για τους νέους με τους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης; Θέσπισε κοινωνικές κατοικίες όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία; Ρωτήσατε τη Νέα Δημοκρατία και τον Σύριζα γιατί σταμάτησαν την προστασία της πρώτης κατοικίας καταργώντας το νόμο του ΠΑΣΟΚ του 2010; Τους ρωτήσατε εάν θα θεσπίσουν 120 δόσεις για την εξόφληση της Εφορίας και των Ασφαλιστικών Ταμείων, ώστε να πάρουν μία ανάσα οι πολίτες;»

Ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σεβάστηκαν τους Θεσμούς και τη Δικαιοσύνη, ενώ ανέδειξε τα κακώς κείμενα της διακυβέρνησής τους.

«Άκουσα τον “μεταρρυθμιστή” κ. Μητσοτάκη από τις Βρυξέλλες να δίνει οδηγίες στους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες για το πως θα βελτιώσουν τη διασυνδεσιμότητα των χωρών τους και πως θα αναβαθμίσουν το Δίκτυο. Το έκανε στην χώρα μας; Χρησιμοποίησε τους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης για να βελτιώσει το Δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ ώστε να μπορούν να συνδέονται σε αυτό οι πολίτες, με τα φωτοβολταϊκά που θα έχουν στα σπίτια και στα χωράφια τους; Ποια είναι η βοήθεια προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις; Πόσες μπήκαν στο Ταμείο Ανάκαμψης; Εμείς θα συζητήσουμε τις πολιτικές που ενδιαφέρουν τους πολίτες» κατέληξε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.