ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κικίλιας: Εάν ο κόσμος μας εμπιστευτεί, θα έρθει αύξηση μισθών

20:40 - 06 Απρ 2023 | Πολιτική
Κικίλιας: Εάν ο κόσμος μας εμπιστευτεί, θα έρθει αύξηση μισθών
Την αισιοδοξία του για χρονιά ρεκόρ στον ελληνικό τουρισμό εξέφρασε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το εάν οι εκλογές μέσα στον Ιούλιο, θα επηρεάσουν την τουριστική προσέλευση, ο κ. Κικίλιας ανέφερε: "Πιστεύω πως όχι, έχει ξεκινήσει ήδη η τουριστική περίοδος, με συνεχιζόμενες πολύ καλές επιδόσεις μετά τα Χριστούγεννα, αναμένεται να κάνουμε χρονιά ρεκόρ."

"Εμείς πιστεύουμε πως η φορολογία είναι μοχλός ανάπτυξης. Στηρίξαμε τον επιχειρηματικό κόσμο με 44 δισ. μέσα στην πανδημία. Εάν ο κόσμος μας εμπιστευτεί, θα έρθει αύξηση μισθών. Με την μείωση του ΦΠΑ, το υπουργείο Οικονομικών θα βγει “κερδισμένο”, είπε ο υπουργός για τη μείωση του ΦΠΑ στα νησιά.

Σχετικά με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία της πρώτης κατοικίας ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε: “Δυστυχώς, δεν ξεκινάμε από το 0. Θυμάμαι τον κ. Λαφαζάνη επί ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά από τα ΜΑΤ για τους πλειστηριασμούς, αλλά και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ήρθαν επί ΣΥΡΙΖΑ. Όσο δυναμώνει η οικονομία, δυναμώνει και το τραπεζικό σύστημα, θα υπάρχουν και άλλα μέτρα στήριξης."

Για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και το εάν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας, ο υπουργός, δήλωσε: "Θα σας πω “ναι” παρά το ότι είμαι φανατικός υποστηρικτής της αυτοδυναμίας."

Ο υπουργός μίλησε και για τον πρωθυπουργό “Χ” που είχε αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι θέλει συνεργασία με το πρώτο κόμμα, αλλά όχι ως πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.