ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣΟΚ: H ώρα της κάλπης αυτή την Κυριακή

14:10 - 09 Νοε 2007 | Πολιτική
Ολοκληρώνεται σήμερα η προεκλογική δραστηριότητα στο ΠΑΣΟΚ με τις τελευταίες ομιλίες των τριών αντιπάλων, πριν από τις επικείμενες εκλογές της Κυριακής. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ολοκληρώσει τον προεκλογικό του αγώνα στο Περιστέρι και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Θεσσαλονίκη. Ο Κώστας Σκανδαλίδης περιοδεύει στην γενέτειρά του, την Κω.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό γήπεδο του Περιστερίου, ενώ την ίδια ώρα ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει στο «Παλαί ντε Σπορ» της Θεσσαλονίκης.

Πάντως χθες τόσο ο κ. Βνιζέλος, όσο και οι κ.κ. Χρίστος Βερελής και Πάρις Κουκουλόπουλος που τον στηρίζουν, προανήγγειλαν τη συγκρότηση ρεύματος, το οποίο θα έχει στόχο την ανανέωση του ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος της 11ης Νοεμβρίου.

Σε συνέντευξή του σήμερα στα «Νέα» ο κ. Βενιζέλος συστήνει σε όλους να μην βιάζονται να προεξοφλήσουν το αποτέλεσμα, λέγοντας πως οι εκλογές θα κριθούν αφού κλείσουν οι κάλπες, ενώ δηλώνει με δυσαρέσκεια ότι υπάρχει συστηματική προσπάθεια παραποίησης της δημόσιας εικόνας του «από διάφορα κέντρα παραπληροφόρησης που έχουν ξεσαλώσει» και προειδοποιεί πως «αυτό το κέλυφος θα σπάσει την Κυριακή».

Όσον αφορά τους υποστηρικτές του αντιπάλου του στη μάχη της προεδρίας, δηλώνει ότι τιμά όσους τάχθηκαν αμέσως υπέρ του κ. Παπανδρέου, αλλά προβληματίζεται «για όσους διατύπωσαν την τελική τους θέση έπειτα από 30, 40 ή 55 ημέρες συζητήσεων, επαφών, διαπραγματεύσεων, κ.ο.κ. Στο κάτω κάτω αν δεν τους ικανοποιούν οι τρεις υποψηφιότητες, μπορούσαν να θέσουν τη δική τους» λέει.

Στις χθεσινές τους ομιλίες οι κ. Παπανδρέου και Βενιζέλος απηύθυναν πρόσκληση προς τους πολίτες να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη ο πρώτος και από το Αιγάλεω ο δεύτερος.

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι την Κυριακή «θα νικήσει και η δημοκρατία και το μεγάλο ενωμένο πλειοψηφικό ΠΑΣΟΚ», ενώ ο κ. Βενιζέλος είπε πως «η επόμενη μέρα θα βρει το ΠΑΣΟΚ ενωμένο, αλλά πρέπει να το βρει και πιο ισχυρό».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.