ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές 2023: Τα «ηχηρά» ονόματα που μένουν εκτός Βουλής

09:37 - 22 Μαϊ 2023 | Πολιτική
Εκλογές 2023: Τα «ηχηρά» ονόματα που μένουν εκτός Βουλής
«Ηχηρά» ονόματα μένουν εκτός Βουλής μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, στις οποίες η Νέα Δημοκρατία απέσπασε καθαρή πρωτιά.

Η καταμέτρηση των σταυρών συνεχίζεται, αλλά η εικόνα δείχνει πλέον να έχει διαμορφωθεί.

Στην Α’ Αθηνών μένουν εκτός Βουλής η Νόνη Δούνια από τη ΝΔ, ο Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ και η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το ΚΚΕ.

Εκτός Βουλής από τη Β1 Αθηνών έμειναν γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Πάνος Σκουρλέτης, Γιώργος Μπαλάφας, Αννέτα Καββαδία, Ελένη Αυλωνίτου και Κώστας Ζαχαριάδης, ενώ δεν εκλέγεται και ο Ανδρέας Λοβέρδος του ΠΑΣΟΚ.

Στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών δεν εξελέγησαν οι Δημήτρης Βίτσας, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Χαρά Καφαντάρη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο Μιχάλης Καχριμάκης του ΠΑΣΟΚ.

Μπάμπης Παπαδημητρίου και Γρηγόρης Ψαριανός της ΝΔ δεν εξελέγησαν στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών, όπως και οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Μπαλάφας, Βασιλική Κατριβάνου και Στέφανος Τζουμάκας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν εξελέγη ο Μυθριδάτης. Εκτός έμεινε και ο Παύλος Χρηστίδης του ΠΑΣΟΚ.

Εκτός Βουλής μένει και ο Ευάγγελος Αντώναρος του ΣΥΡΙΖΑ που δεν εξελέγη στην ανατολική Αττική.

Στην Α’ Πειραιώς δεν εξελέγησαν οι Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Μπελαβίλας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη Β’ έμεινε εκτός ο Τρύφων Αλεξιάδης, αλλά και ο Γιάννης Τραγάκης από τη ΝΔ.

Εκτός στην Α’ Θεσσαλονίκης έμεινα και ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης του ΣΥΡΙΖΑ και ο Χάρης Καστανίδης του ΠΑΣΟΚ.

Στην Αιτωλοακαρνανία μένουν εκτός ο Σπήλιος Λιβανός της ΝΔ και οι Γιώργος Βαρεμένος και Νίκος Μωραΐτης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Γιώργος Αμυράς δεν τα κατάφερε με τη ΝΔ στα Ιωάννινα.

Στην Κρήτη, ο Βασίλης Σκουντής με το ΠΑΣΟΚ δεν εξελέγη στο Ρέθυμνο, όπως και ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στα Χανιά δεν εξελέγη ο Γιώργος Σταθάκης, αφού πρώτος σε σταυρούς για τον ΣΥΡΙΖΑ βγήκε ο Παύλος Πολάκης.

Εκτός Βουλής μένει και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στη Φθιώτιδα, αφού η ΝΔ παίρνει μια έδρα, η οποία πηγαίνει στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για τις εκλογές ΕΔΩ

Τελευταία τροποποίηση στις 11:09 - 22 Μαϊ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.