ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαρμάς στο υπουργικό: Να είμαστε αμερόληπτοι, ουδέτεροι και αντικειμενικοί

13:43 - 26 Μαϊ 2023 | Πολιτική
Σαρμάς στο υπουργικό: Να είμαστε αμερόληπτοι, ουδέτεροι και αντικειμενικοί
Ηκυβέρνηση είναι υπηρεσιακή κυβέρνηση, σημείωσε στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού του συμβουλίου ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς, που προανήγγειλε νέα συνεδρίαση για αύριο, στην οποία θα τεθούν προτεραιότητες και κατευθύνσεις. πρέπει να είμαστε αμερόληπτοι και αντικειμενικοί και να σταθμίζουμε τις πράξεις μας ώστε να μην θεωρηθεί ότι συνιστούν παρέμβαση υπέρ ή κατά μιας παράταξης στην προεκλογική περίοδο.

Πλέον, οι υπηρεσιακοί υπουργοί παραλαμβάνουν τα καθήκοντά τους στα υπουργεία. 

Νωρίτερα ορκίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η υπηρεσιακή κυβέρνηση, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στις δηλώσεις τους οι νέοι υπουργοί δήλωσαν έτοιμοι να φανούν χρήσιμοι για τη χώρα.

Ο υπηρεσιακός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γεώργιος Τσακίρης, δήλωσε ότι «θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν καλύτερο ωστε να τακτοποιήσουμε πράγματα που έχουν δρομολογηθεί για να μην έχουμε εκκρεμότητες».

Από την πλευρά της η υπηρεσιακή υπουργός Υγείας, Αναστασία Κοτανίδου, είπε ότι «χρέος μου είναι να πάω, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχω άριστη συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ώστε να φανώ αντάξια».

Ο υπουργός Παιδείας, Χρήστος Κίττας, είπε ότι «αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είνα στα παιδιά που εοτιμάζονται για τις Πανελλήνιες και τα παιδιά που δίνουν ήδη απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια. Η ευθύνη είναι μεγάλη και τη δέχθηκα, τώρα είναι μεγαλύτερη από ό,τι πριν από 11 χρόνια. Μου τηλεφώνησε ο κ. Σαρμάς, δεν αιφνιδιάστηκα».

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλη τιμή που θα αναλάβω το υπουργείο αυτό για να προσφέρω αυτά που θα προσφέρω για να λειτουργήσει ο κρατικός μηχανισμός μέχρι να παραδώσω στον επόμενο» είπε η υπουργός Εργασίας, Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου.

«Περιμένουμε να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα» αρκέστηκε να αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας Βασίλης Σκουρής δηλώνοντας «πάντοτε» αισιόδοξος.

«Έχουμε διάθεση να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα ξεκινήσουμε, είναι ένας μήνας με μια κυβέρνηση χωρίς πολιτικό πρόσημο αλλά θα είναι απολύτως λειτουργική» σημείωσε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Σιακαντάρης.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για τις εκλογές ΕΔΩ   

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.