ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές 2023: Συνεχίζονται οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών-Το σημερινό πρόγραμμα

09:05 - 07 Ιουν 2023 | Πολιτική
Εκλογές 2023: Συνεχίζονται οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών-Το σημερινό πρόγραμμα
Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι πολιτικοί αρχηγοί πριν τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Ειδικότερα, σήμερα (7/6) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί την Κεραμωτή Καβάλας και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Θάσο. Στις 19:30 θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στη Δράμα, στον πεζόδρομο της Ζερβού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, που εκπροσωπεί τους βαριά κινητικά ανάπηρους. Συγκεκριμένα στις 12:00 το μεσημέρι ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί μαζί τους στην πλατεία Κυψέλης και Φωκίωνος Νέγρη και θα συζητήσουν τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Στις 19:30 ο θα απευθύνει ομιλία στην προγραμματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ «Ελλάδα 2027: Επτά βήματα για Δίκαιη Κοινωνία και Ευημερία για Όλους». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα επισκεφτεί στις 12:00 την Καλλιθέα. Στις 23:15 ο κ. Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA.

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Σήμερα Τετάρτη στις 20:00, ο κ. Κουτσούμπας θα μιλήσει σε συγκέντρωση Εργατοϋπαλλήλων, των Κλαδικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στο αίθριο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.