ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες Αχτσιόγλου και Παππά για την Προεδρία

21:11 - 10 Ιουλ 2023 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες Αχτσιόγλου και Παππά για την Προεδρία
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Έφη Αχτσιόγλου και ο Νίκος Παππάς θα κατέλθουν τελικά στην «κούρσα» για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Υπενθυμίζεται πως αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και πρόκειται για τις δύο υποψηφιότητες που φαίνονται εξασφαλισμένες και αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα μέσα στην εβδομάδα.

Ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως έχει ήδη ενημερώσει τους συντρόφους του από την «Κίνηση Μελών» για την απόφασή του αυτή και αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του το ερχόμενο Σάββατο στην κεντρική Επιτροπή.

Όπως μεταδόθηκε επίσης, η κ. Αχτσιόγλου έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Γιάννης Δραγασάκης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Για την Έφη Αχτσιόγλου, να σημειωθεί ότι θεωρείται από πολλούς το φαβορί για τη διαδοχή, αν και υπάρχουν κορυφαία στελέχη του κόμματος που έχουν εκφράσει τη στήριξή τους σε άλλους πιθανούς υποψηφίους, όπως ο κ. Βίτσας προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Επιπλέον, αναμένεται να ανακοινώσουν τις προθέσεις τους δύο ακόμη στελέχη , ο Παύλος Πολάκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται ακόμα στο «τραπέζι».

Τελευταία τροποποίηση στις 21:18 - 10 Ιουλ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.