ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην εθνική ομάδα πόλο- «Χρυσοί στις καρδιές μας»

14:58 - 29 Ιουλ 2023 | Πολιτική
Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην εθνική ομάδα πόλο- «Χρυσοί στις καρδιές μας»
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον προπονητή της εθνικής ομάδας πόλο, Θοδωρή Βλάχο, προκειμένου να τον συγχαρεί για την πολύ μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

«Τις δύσκολες ώρες των τελευταίων εβδομάδων στη χώρα μας, φώτισαν με αισιοδοξία τα ελληνόπουλα της Εθνικής Ομάδας πόλο, φτάνοντας στο νήμα για την κορυφή του κόσμου», έγραψε ο Πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι χρυσό στις καρδιές μας. Απόδειξη της δικής τους δύναμης και αφορμή της δικής μας υπερηφάνειας. Συγχαρητήρια στη γαλανόλευκη ομάδα. Το μέλλον της ανήκει», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

{https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1685249262731280384}

Με ανάρτηση στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Όπως αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στη σπουδαία εθνική πόλο ανδρών για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Φουκουόκα! Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, που δεν διακρίνεται μόνο για τις επιδόσεις της αλλά και για το ήθος της».

{https://twitter.com/PresidencyGR/status/1685269931145994240}

Με δικό του μήνυμα, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε την υπερηφάνειά του για τη διάκριση της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών.

«Συγχαρητήρια στους αθλητές μας της εθνικής ομάδας πόλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Έδωσαν τιτάνιο αγώνα και μας έκαναν υπερήφανους και αισιόδοξους σε μια δύσκολη στιγμή, καθώς η πατρίδα μας δοκιμάζεται από τις φωτιές.

Τους ευχαριστούμε».

{https://twitter.com/androulakisnick/status/1685239746564407296}

Τα συγχαρητήριά του στην εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα, εξέφρασε και ο νέος αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

«Μπράβο στα παιδιά της Εθνικής ομάδας πόλο που άγγιξαν την κορυφή του κόσμου και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Μας έκαναν περήφανους και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Το Παρίσι όμως είναι κοντά!», αναφέρει ο κ. Βρούτσης.

{https://twitter.com/GGA_YPPOATH/status/1685251259845009408}

«Μόνο συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν για την εθνική ομάδα πόλο ανδρών και την επιτυχία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης», επισημαίνει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Σωκράτης Φάμελλος, προσθέτοντας ότι «το σημερινό συγκλονιστικό αργυρό μετάλλιο είναι χρυσό για όλους, παίκτες, προπονητή και όλη την ομάδα τεχνικών και διοίκησης που είναι πίσω από αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθεια». 

«Μια διάκριση που δεν είναι πυροτέχνημα, γιατί το ελληνικό πόλο μας κάνει συχνά και με συνέπεια περήφανους. Και γιατί συνοδεύεται από ήθος, όπως δείχνουν και οι δηλώσεις του προπονητή της εθνικής μας. Για αυτό και όλη η Ελλάδα ήταν σήμερα... "κρεμασμένη" στις οθόνες της και στα κινητά. Και πάλι μπράβο», σημειώνει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τονίζει ότι «οφείλουμε ως πολιτεία να είμαστε δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες και να στηρίζουμε τα αθλητικά φυτώρια, τις υποδομές και τις ακαδημίες».

«Μεγάλη θέληση, μεγάλη δύναμη, μεγάλη ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας Πόλο για τη συγκλονιστική προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στον προπονητή Θοδωρή Βλάχο και το επιτελείο του που κρατάει σταθερά την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή του κόσμου» δήλωσε από την πλευρά του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης! Αυτό το μεγάλο ΕΥΓΕ αξίζει μόνον σε εσάς, τους αθλητές μας που τίμησαν το εθνόσημο και σε κανέναν άλλον», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι «πριν αρχίσουν τα υποκριτικά συγχαρητήρια και τις δηλώσεις υπερηφάνειας, οι κύριοι της Νέας Δημοκρατίας ας σκεφτούν τις συνθήκες με τις οποίες προπονούνται οι πρωταθλητές μας: Χωρίς θερμαινόμενες πισίνες, με άθλιες υποδομές και μόνο εφόδιο, την αγάπη για το εθνόσημο και την Ελλάδα».

Τελευταία τροποποίηση στις 18:31 - 29 Ιουλ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.