ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέση «κλειδί» για τον Αλέξη Τσίπρα στην εποχή Κασσελάκη

17:02 - 26 Σεπ 2023 | Πολιτική
Θέση «κλειδί» για τον Αλέξη Τσίπρα στην εποχή Κασσελάκη
Στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης τοποθετείται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση δικαιούται να ορίσει ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό μέλος στη κοινοβουλευτική συνέλευση και μετά τη συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα -και στο πλαίσιο της διευθέτησης εκκρεμοτήτων στη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας- αποφασίστηκε η τοποθέτηση του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην επίμαχη θέση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αναπληρωματικό μέλος ορίστηκε η Ρένα Δούρου.

Τον Αλέξη Τσίπρα επισκέφθηκε τη Δευτέρα (25/9) ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας αρχικά συνεχάρη το νέο πρόεδρο και του ευχήθηκε να είναι «σιδεροκέφαλος». Επίσης, τον συμβούλεψε να «χαρεί δίχως ενοχές» αυτές τις πρώτες μέρες, γιατί όπως είπε γι' αυτούς που μπαίνουν στην πολιτική «οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες».

Συνεχίζοντας, τόνισε πως μετά θα πρέπει «να αφοσιωθεί στην παρακαταθήκη» που λαμβάνει και σχολίασε πως οι «δυνατότητες είναι μεγάλες».

«Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική», σημείωσε ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι κρατάει από τη δήλωση του κ. Κασσελάκη την επισήμανσή του περί «συντροφικότητας», ότι δηλαδή στους «συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος».

Τελευταία τροποποίηση στις 17:07 - 26 Σεπ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.