ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το«R» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ

00:01 - 27 Νοε 2007 | Πολιτική
Το www.reporter.gr συμμετέχει στην εικοσιτετράωρη απεργία των δημοσιογραφικών ενώσεων ενάντια στη συρρίκνωση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των δημοσιογράφων. Ως εκ τούτου δε θα μεταδίδει ειδήσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια της Τρίτης, 27 Νοεμβρίου 2007.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καλεί τις Ενώσεις-μέλη της Ομοσπονδίας (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣΕΕ και ΕΣΠΗΤ) να οργανώσουν πανελλαδικά τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην νέα 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ.
Στις 11 το πρωί της Τρίτης οι συντάκτες οργανώνουν συγκέντρωση μπροστά στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Απασχόλησης και στη Βουλή.
Με απόφασή τους οι Ενώσεις Συντακτών θα συμμετάσχουν επίσης στη γενική απεργία που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, «σε μία συνολική διαμαρτυρία» όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, «κατά της αντιασφαλιστικής και αντεργατικής πολιτικής της κυβέρνησης, που εκθεμελιώνει το ασφαλιστικό σύστημα, υφαρπάζει αποθεματικά και με το πρόσχημα των ομαδοποιήσεων-ενοποιήσεων, ισοπεδώνει κατακτήσεις, ανατρέπει δικαιώματα, μειώνει συντάξεις, αυξάνει όρια ηλικίας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.