ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολομέτωπη επίθεση Κασσελάκη: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί

14:28 - 24 Φεβ 2024 | Πολιτική
Ολομέτωπη επίθεση Κασσελάκη: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί
Επίθεση προς κάθε πιθανό υποψήφιο αντίπαλό του εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Με ανάρτησή του στο Instagram, πέταξε νέες… σπόντες λίγες ώρες πριν από την ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη στο 4ο Συνέδριο του κόμματος, το οποίο συνεχίζεται για τρίτη μέρα. Όπως όλα δείχνουν, η κα. Γεροβασίλη θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στο μήνυμα του κ. Κασσελάκη, που συνοδεύει τις φωτογραφίες που ανέβασε, γράφει χαρακτηριστικά ένα απόσπασμα από την ομιλία του:

«Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς.

Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε «ουρανοκατέβατο», όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα.

Η κοινωνία με έφερε εμένα».

Παράλληλα, σε σημερινή συνέντευξή του στα “ΝΕΑ”, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθάρισε: «Θα ηγηθώ και στις εθνικές εκλογές, δεν εξελέγην μόνο για τις ευρωεκλογές.

Προφανώς έχω κάνει λάθη, αλλά δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει, ενώ σε άλλο σημείο λέει ότι «θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000%».

«Αφιέρωσα τον μισό χρόνο μου σε μέλη που είχαν διαφορετικά κίνητρα από την επιτυχία του κόμματος» αναφέρει ακόμα, ενώ προσθέτει ότι «έτρεχα μαζί με τον Αλέξη πάνω – κάτω, όταν άλλοι τον είχαν εγκαταλείψει».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.