ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κασσελάκης: Λάθος ο νόμος Τσίπρα- Αν χρειαστεί, θα πληρώσω πρόστιμο

21:05 - 13 Μαρ 2024 | Πολιτική
Κασσελάκης: Λάθος ο νόμος Τσίπρα- Αν χρειαστεί, θα πληρώσω πρόστιμο
«Δεν έχω πλέον συμμετοχή σε καμία εταιρεία του εξωτερικού», δήλωσε σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Αναλυτικότερα, μιλώντας για τα «αστακοκάραβα» και το θέμα που έχει προκύψει με το αν κατέχει εταιρείες στο εξωτερικό, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι έχει μεταβιβάσει όλη τη συμμετοχή που είχε στο παρελθόν στην εταιρεία αυτή. Ωστόσο, πρόσθεσε «διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου από εκεί», σημειώνοντας πως «αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μην βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα χρήματα έξω, όχι για να μην βάζουν άσπρα μέσα».

Σημείωσε πως εξακολουθεί να διατηρεί μετοχική σχέση σε αυτές - κάτι που επίσης απαγορεύεται από τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη, θα δώσω εξηγήσεις», τόνισε. «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να αρχειοθετηθεί ποτέ. Αν χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο, θα το πληρώσω. Αν είναι να τιμωρηθώ που οι άνθρωποι των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν Χριστούγεννα, να τιμωρηθώ», υπογράμμισε, ενώ τόνισε πως κατά τη γνώμη του ο σχετικός νόμος του ΣΥΡΙΖΑ είναι λάθος.

«Τα χρήματα του δανείου έχουν επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο και μάλιστα, με ζημία», είπε και πρόσθεσε: «Εγώ θα τη δώσω τη σύμβαση του δανείου στη Δικαιοσύνη, εφόσον κληθώ. Η ενημέρωση αυτή είναι δεδομένη γιατί είμαι νομοταγής πολίτης. Ο Έλληνας γνωρίζει και το έσχες και το πόθεν μου. Από πού είναι το πόθεν του έσχες του κ. Μητσοτάκη δεν το γνωρίζει».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές και δε σκοπεύει να διεκδικήσει θέση στη Βουλή από το Επικρατείας.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:10 - 13 Μαρ 2024
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.