ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δ. Τσοβόλας δικηγόρος του Θ. Αναστασιάδη

17:53 - 16 Ιαν 2008 | Πολιτική
Ο Δημήτρης Τσοβόλας έχει οριστεί δικηγόρος του δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος ζήτησε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στον ανακριτή για την υπόθεση του DVD που εμφανίζει τον πρώην γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστο Ζαχόπουλο.

Νωρίτερα, κλήθηκε να καταθέσει στον εισαγγελέα και ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, καθώς ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Π.Πούλιος διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή καταγγελίες του δημοσιογράφου στην τηλεοπτική εκπομπή του.

Ο κ. Πούλιος ανέθεσε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μαρία Γκανέ να ελέγξει αν είναι βάσιμοι οι ισχυρισμοί του κ. Τριανταφυλλόπουλου ότι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος του πρότεινε να μην εμπλέξει τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων κ. Κλαδά στην υπόθεση Ζαχόπουλου, με αντάλλαγμα να λυθούν εκκρεμότητες του δημοσιογράφου κ. Θέμου Αναστασιάδη με την εν λόγω υπηρεσία.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, μετά το πέρας της κατάθεσης είπε ότι έδωσε στον ανακριτή τα στοιχεία που διέθετε για την υπόθεση, χωρίς να επεκταθεί σε λεπτομέρειες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.