ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Τηλεδημοκρατία των Αδεια-νόητων

12:43 - 25 Ιαν 2008 | Πολιτική
Τελικά επιβεβαιώνεται περίτρανα πως το πολίτευμα μας είναι Τηλε - Δημοκρατία. ¨Όταν ο Πρωθυπουργός συνιστά στα μέλη της Κυβέρνησης και κατ’ επέκταση στους Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να αποφεύγουν τα κανάλια και να στρωθούν στη δουλειά, και ένας Βουλευτής του δημοσιοποιεί τις επιστολές του μέσω καναλιού, τότε η Δημοκρατία μας εμφανίζει ένα ακόμη πολύ νοσηρό σύμπτωμα.

Είναι εξωφρενικό για ένα τόσο σοβαρό θέμα, ο εμπλεκόμενος Βουλευτής, να διαλέξει κανάλι αντί για τα αρμόδια κοινοβουλευτικά όργανα. Ακόμη κι αν όπως ισχυρίζεται εστάλη η επιστολή του πρώτα στον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, ως Βουλευτής όφειλε να την δημοσιοποιήσει πρώτα στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μέσω του πολιτικού του γραφείου.

Η μόνη λογική εξήγηση είναι πως  ο νεαρός αυτός βουλευτής, ξέρει καλά την δύναμη της τηλεόρασης. Είναι από τους νεαρούς που μεγάλωσαν παράλληλα με την τηλεόραση. Είναι από αυτούς που αποκαλούμε Γενιά της Τηλεόρασης. Ίσως γι’ αυτό έπραξε κατά συνείδηση γέρνοντας προς την Τηλε- Δημοκρατία. Ο tempora o Mores


Τάκης Λαϊνάς


ΥΓ : Δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε επιτυχία του Δημοσιογράφου την αδ(ε)ιανόητη πράξη του Βουλευτή.  

[email protected]

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.