ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Αιγινήτειο εισήχθη ο Χρ. Νικολουτσόπουλος

10:53 - 28 Ιαν 2008 | Πολιτική
Στο Αιγινήτειο νοσοκομείο εισήχθη, εσπευσμένα, αργά το απόγευμα της Κυριακής ο εργατολόγος και πρώην νομικός συμβούλος της ΓΣΕΕ Χρήστος Νικολουτσόπουλος σε κρίσιμη ψυχολογική κατάσταση.

Ο κ. Νικολουτσόπουλος είναι ο δικηγόρος που είχε συνοδεύσει την 35χρονη προφυλακισμένη για την υπόθεση Ζαχόπουλου στις επισκέψεις της σε μέσα ενημέρωσης.

Ο Μάκης Τζίφρας, δικηγόρος του Χρήστος Νικολουτσόπουλου, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega πως η κατάσταση του εργατολόγου είναι εξαιρετικά σοβαρή από ψυχολογικής άποψης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο θεράπων ιατρός συνέστησε στον κ. Νικολουτσόπουλο επείγουσα εισαγωγή καθώς παρουσιάστηκε «αυτοκτονικός ιδεασμός».

Παράλληλα, μίλησε για «μιντιακό ακρωτηριασμό» και «τηλεοπτικό διωγμό» του εργατολόγου, υποστηρίζοντας πως όντας δικηγόρος της 35χρονης ο Χρ.Νικολιτσόπουλος υποχρεώθηκε όλο αυτό το διάστημα στη σιωπή ώστε να μην παραβιάσει την επαγγελματική εχεμύθεια και ταυτόχρονα εβάλετο.

Επισημαίνεται ότι αν και εμφανίζεται ως ουσιώδης μάρτυρας της υπόθεσης ο κ. Νικολιτσόπουλος δεν είχε ακόμη κληθεί από τον ανακριτή να καταθέσει, και η εισαγωγή του στο νοσοκομείο αναμένεται να επιβραδύνει τις εξελίξεις.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.