ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμπληρωματική απολογία Τσέκου στον ανακριτή

10:46 - 25 Φεβ 2008 | Πολιτική
Απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα της υπόθεσης Ζαχόπουλου εκτιμάται πως θα επιχειρήσει να δώσει με τη συμπληρωματική απολογία της στον ανακριτή τη Δευτέρα, η 35χρονη που κατηγορείται για την υπόθεση και η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, η 35χρονη αναμένεται να απολογηθεί εφ' όλης της ύλης. Αυτό σημαίνει πως με το υπόμνημα που θα καταθέσει στον β' ειδικό ανακριτή κ. Δ.Οικονόμου θα προσπαθήσει να απαντήσει για όλα τα βασικά σημεία που συνθέτουν την υπόθεση Ζαχόπουλου.

Ειδικότερα, για τη σχέση της με τον Χρήστο Ζαχόπουλο, η 35χρονη εκτιμάται πως θα παραδεχθεί για πρώτη φορά ενώπιον του ανακριτή την προσωπική τους σχέση.

Για τη μονιμοποίησή της, η 35χρονη εκτιμάται πως θα επαναλάβει τα όσα -όπως υποστηρίζει η ίδια- της υποσχόταν ο τέως γγ του υπουργείου Πολιτισμού.

Για το DVD, η 35χρονη -η οποία στην πρώτη της απολογία είχε αρνηθεί την ύπαρξη οπτικοακουστικού υλικού- αναμένεται να ισχυριστεί, πρώτον, πως δεν είχε ποτέ πρόθεση να δημοσιοποιήσει το «ροζ» υλικό και, δεύτερον, ότι ζήτησε τη νομική συνδρομή του εργατολόγου, μαζί με τον οποίο επισκέφθηκε ένα τηλεοπτικό κανάλι και μία εφημερίδα.

Επίσης, αναμένεται να καταθέσει ότι δεν έχει σχέση με το DVD που παραδόθηκε στον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιάννη Ανδριανό. Η 35χρονη εκτιμάται πως υποστηρίξει ότι το υλικό που είχε στη διάθεσή της είναι μεγαλύτερης διάρκειας, δεν περιλαμβάνει προσβλητικές αναφορές του κ. Ζαχόπουλου για πολιτικά πρόσωπα και μετά τις συναντήσεις της με τους δημοσιογράφους το κατέστρεψε.

Νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως μετά τη συμπληρωματική απολογία της 35χρονης, το πρώτο θέμα που θα απασχολήσει την ανάκριση θα είναι η αίτηση αποφυλάκισής της, ενώ ο ανακριτής αναμένεται να ζητήσει ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς του κ. Ζαχόπουλου για την κατάσταση της υγείας του, προκειμένου να καθοριστεί ο χρόνος της κατάθεσής του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.