ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλ.Τσίπρας: «Θα μιλάμε και θα ενοχλούμε παρά τις αγωγές»

23:16 - 14 Απρ 2008 | Πολιτική
Επανήλθε σήμερα στην κριτική του κατά του κ. Βγενόπουλου με αφορμή την αγωγή του αντιπροέδρου της MIG ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι «τώρα πια στις δημόσιες συγκεντρώσεις μας πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Ειδικά όταν σχολιάζουμε την χειραγώγηση του δημοσίου από την συμπαθή παραγωγική τάξη των κερδοσκόπων».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε συγκέντρωση στο Αιγάλεω σχολίασε σε ειρωνικό τόνο ότι «ο κ. Βγενόπουλος είπε ότι αυτή τη φορά θα μας τα επιστρέψει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν αύριο η ετήσια αύξηση κερδοφορίας της MARFIN είναι λιγότερο από 283%, μπορεί να χρειαστεί να τα κρατήσει».

Την ενέργεια του κ. Βγενόπουλου την απέδωσε στην προσπάθεια του ίδιου «για να κόψει κάθε μελλοντική διάθεση σε πολιτικά πρόσωπα, να σχολιάζουν και να αξιολογούν δημόσια ενέργειες σαν το παιχνίδι με τις μετοχές του ΟΤΕ. Αναφερόμασταν σε αυτό ακριβώς για το οποίο αναρωτιέται ολόκληρη η κοινωνία: Ότι η Deutsche Telecom, αγόρασε από την κυβέρνηση το μάνατζμεντ του ΟΤΕ, αλλά το αντίτιμο το κατέβαλλε στον κ. Βγενόπουλο».

Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι «θα μιλάμε και θα ενοχλούμε συνεχώς. Και ας μας κάνουν όσες αγωγές θέλουν» ενώ αναφερόμενος στο πρόβλημα της ανεργίας, ο ίδιος υπογράμμισε την «υπερεκμετάλλευση, τους εξευτελιστικούς μισθούς και τις απλήρωτες υπερωρίες καθώς και την προσωρινή απασχόληση».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.