ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάντηση Παπανδρέου στην αγωγή Βγενόπουλου

12:41 - 19 Μαϊ 2008 | Πολιτική
Απάντηση στη κίνηση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου να καταθέσει αγωγή εις βάρος του έδωσε την Κυριακή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι: «Η κυβέρνηση και ο κάθε ενδιαφερόμενος, πρέπει να γνωρίζουν ότι, καμία μεθόδευση δεν θα μας σταματήσει. Η δύναμή μας, είναι η δύναμη, η δημοκρατική, του λαού. Όσοι έχουν να λογοδοτήσουν θα λογοδοτήσουν και πολύ σύντομα.»

Για το ίδιο θέμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναρωτήθηκε γιατί ο κ. Βγενόπουλος δεν καταθέτει αγωγή κατά της κυβέρνησης, η οποία είχε χαρακτηρίσει τη MIG αναξιόπιστο σύμμαχο στον ΟΤΕ.

Στην αγωγή που έχει κατατεθεί και εις βάρος του από τον Ανδρέα Βγενόπουλο αναφέρθηκε επίσης την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

«Περίμενα ότι ο κ. Βγενόπουλος θα είχε καταλάβει την γκάφα που έκανε με την αγωγή εναντίον μου και θα έκανε μια κίνηση είτε να την αποσύρει, είτε να ζητήσει συγνώμη. Εν τούτοις βλέπω ότι συνεχίζει μια ακραία επιθετική επικοινωνιακή τακτική. Ακολουθεί ένα δρόμο ολισθηρό και επικίνδυνο για τη πολιτική ζωή του τόπου, για την ελευθερία της έκφρασης για την ίδια τη δημοκρατία» είπε.

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.