ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Αθήνα το Διεθνές Συνέδριο «Athens SEESIM 08»

13:35 - 19 Μαϊ 2008 | Πολιτική
Το Διεθνές Συνέδριο «Athens SEESIM 08 International Conference: Chemical, Biological, Radiological, Nuclear (CBRN) Defence and Response to Terrorism», διοργανώνει η χώρα μας από 20 έως 22 Μαΐου 2008, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν από τις χώρες της SEDM (Southeastern Europe Defence Ministerial) η Αλβανία, η Ελλάδα (ως διοργανώτρια χώρα), η ΠΓΔΜ, η Κροατία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουκρανία, η Τουρκία και οι ΗΠΑ.

Επιπλέον θα συμμετάσχουν η SEDM-CC (Southeastern Europe Defence Ministerial-Coordinating Committee) και PMSC (Politico-Military Steering Committee) Secretariat, με εκπρόσωπους τους από τα Υπουργεία Εσωτερικών, ’μυνας, Κυβερνητικούς Φορείς καθώς και Ερευνητικά και Ακαδημαϊκά Ιδρύματα.

Το Συνέδριο τελείται με την υποστήριξη της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) και του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του Υπουργείου Υγείας.

Τα πρακτικά του Συνεδρίου πρόκειται να δημοσιευθούν σε ειδική έκδοση του Επιστημονικού Περιοδικού Journal of Environmental Protection and Ecology.

Το Συνέδριο διεξάγεται στα πλαίσια προετοιμασίας της Διεθνούς Ασκήσεως SEESIM-08(South Eastern Europe Simulation), η οποία θα λάβει χώρα στην Σόφια της Βουλγαρίας από 20 έως 31 Οκτ 08 και στην οποία θα συμμετάσχει και η χώρα μας, ενώ αποτελεί μέρος μιας σειράς προγραμματισθέντων εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τα οποία πρόκειται να συνδράμουν στην διεθνή συνεργασία μεταξύ των συμμετεχουσών χωρών και στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και τρομοκρατικών ενεργειών.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.