ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γενική γραμματέας.Δημοσιονομικής Πολιτικής η Ιουλία Αρμάγου

20:13 - 25 Ιουν 2008 | Πολιτική
Γενική γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής ορίσθηκε η κυρία Ιουλία Αρμάγου στη θέση του κ. Λουκά Παπάζογλου, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα προέδρου της εταιρείας "Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών".
Η κυρία Αρμάγου είναι διδάκτωρ του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στα τραπεζικά - χρηματοοικονομικά.

Από το Μάρτιο 2004 ήταν ειδική οικονομική σύμβουλος του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών με αντικείμενο τα δημοσιονομικά και φορολογικά θέματα, την επεξεργασία οικονομικών νομοσχεδίων, τη σύνταξη εκθέσεων για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τη συμμετοχή στην κατάρτιση των επικαιροποιημένων Προγραμμάτων Σταθερότητας και Ανάπτυξης και την προετοιμασία σε μηνιαία βάση του φακέλου για τη συμμετοχή του Υπουργού στα Συμβούλια Ecofin, με ταυτόχρονη παρουσία της στα Συμβούλια αυτά.

Από το Σεπτέμβριο 2005 είναι ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας Αττικής. Από το 2004 συμμετείχε στις εργασίες των Υπουργικών Συνόδων του ΟΟΣΑ και στις αποστολές του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών που πήραν μέρος στις εργασίες των ετήσιων συνόδων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Κατά την περίοδο 2002- 2007 δίδαξε Μαθηματικό Λογισμό και Μακροοικονομία στο Τμήμα Λογιστικής - Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης, έχει διδάξει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο από το 2003 έως σήμερα ως καθηγητής- σύμβουλος και βοηθός συντονιστή στο Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, στη θεματική ενότητα των Ποσοτικών Μεθόδων (Επιχειρησιακά Μαθηματικά, Στατιστική, Επιχειρησιακή Έρευνα, Η/Υ) και στη θεματική ενότητα της Οικονομικής Ανάλυσης (Μικροοικονομία, Μακροοικονομία, Δημόσια Οικονομική). Έχει κάνει δημοσιεύσεις για θέματα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και για μακροοικονομικά - δημοσιονομικά θέματα. Είναι μόνιμη υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών, με οργανική θέση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από τον Δεκέμβριο 1995. Ομιλεί άπταιστα την αγγλική και τη γερμανική γλώσσα.


Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.