ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μ. Λιάπης: ''Μόνος μου πλήρωσα το ταξίδι στη Γερμανία''

13:53 - 02 Ιουλ 2008 | Πολιτική
Την έντονη αντίδραση του υπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Λιάπη, προκάλεσε η φημολογία των τελευταίων ημερών και δημοσιεύματα του Τύπου περί εμπλοκής του στην υπόθεση της Siemens και συγκεκριμένα ότι ήταν αυτός ο υπουργός που μετείχε στο ιδιωτικό ταξίδι που οργάνωσε από τις 16 έως τις 20 Ιουνίου 2005 ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Siemens Μιχάλης Χριστοφοράκος.

«Ως εδώ και μη παρέκει», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. Λιάπης και συνεχίζει:

«Για μέρες διασύρεται το όνομά μου με ανυπόστατες φήμες. Φήμες που ενώ κάθε μέρα αυτοδιαψεύδονται, παρ’ όλα αυτά συνεχίζονται. Λάσπη κατά κύματα.

Ο στόχος προφανής: Πλήττοντας εμένα προσωπικά, θέλουν να πλήξουν την κυβέρνηση, για να αντισταθμίσουν τα αποδεδειγμένα πια ανομήματα των πολιτικών μας αντιπάλων».

Και ο υπουργός Πολιτισμού επαναλαμβάνει για μία ακόμη φορά:

«Το ταξίδι μου στην Γερμανία, για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας, ήταν ιδιωτικό, ταξίδεψα μόνο με τον γιό μου, το οργάνωσα και το πλήρωσα ο ίδιος». «Και για να εμπεδωθεί από τους λασπολόγους μου καλύτερα: ΟΛΑ τα ιδιωτικά μου ταξίδια τα πληρώνω πάντα με δικά μου χρήματα. Και κρατάω και τα σχετικά παραστατικά», υπογραμμίζει ο υπουργός και καταλήγει:

«Όλα τ’ άλλα είναι ψευδή και συκοφαντικά. Την πολιτική τρομοκρατία δεν θα την ανεχθώ. Γι’ αυτό και θα δώσουν λόγο στην Δικαιοσύνη. Διότι δεν θα αλλάξουμε την έννομη τάξη στην Ελλάδα, όπου ο δεχόμενος την λάσπη είναι υποχρεωμένος και να αποδεικνύει, συνεχώς και καθημερινά, την πασιφανή αλήθεια».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.