ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Παπανδρέου: «Υπό ομηρία ο πρωθυπουργός»

17:30 - 04 Ιουλ 2008 | Πολιτική
«Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τέλος σ΄ αυτή τη νοσηρή κατάσταση, στις πρακτικές που αδικούν τη χώρα», τόνισε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σχετικά με την υπόθεση της Siemens, επισημαίνοντας παράλληλα ότι την επόμενη εβδομάδα το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Ο κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ζήτησε να στραφεί νομικά κατά της Siemens διεκδικώντας αποζημιώσεις καθώς και την ενεργοποίηση της ΥΠΕΕ και της αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος. Εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης λέγοντας τα εξής: «Ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση παρά τις εκκλήσεις μου για διαφάνεια είναι άβουλος μπροστά στις τελευταίες εξελίξεις. Είναι υπό ομηρία».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι «μια κυβέρνηση η οποία δεν έχει το θάρρος να λύσει τα δικά της προβλήματα, δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα του πολίτη» και πως το πρόβλημα «δεν είναι μόνο τα παραστατικά, αλλά το πού πήγαν τα τεράστια ποσά».

Τέλος, υπογράμμισε ότι η υπόθεση αυτή δεν αφήνει τους πολιτικούς και τους πολίτες να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.