ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣΟΚ: Εξετάζει προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά της Siemens

11:59 - 08 Ιουλ 2008 | Πολιτική
Η προσφυγή κατά της Siemens στα ελληνικά και τα γερμανικά δικαστήρια είναι ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν τη ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στο ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα τεθούν επί τάπητος τόσο το σκάνδαλο όσο και οι πολιτικές και άλλες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το Κίνημα το επόμενο διάστημα, και μέχρι το φθινόπωρο.

Hδη, έχει αποφασιστεί αυτή την εβδομάδα να υπάρξει επίσημο αίτημα για την έκτακτη σύγκληση της Βουλής προκειμένου να συσταθεί, έστω και τώρα, Εξεταστική των πραγμάτων Επιτροπή.

Πάντως, στο ΠΑΣΟΚ σημειώνουν ότι η σημερινή σύσκεψη είναι μια εσωτερική διαδικασία του κόμματος, από την οποία ενδέχεται να μην προκύψουν και αποφάσεις.

Στη σύσκεψη θα μετέχουν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Ευ.Βενιζέλος, Χρ.Παπουτσής, Θ.Πάγκαλος, ο γραμματέας της ΚΟ Δ.Ρέππας, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απ.Κακλαμάνης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Φ.Πετσάλνικος, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Γ.Ραγκούσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Γ.Παπακωνσταντίνου και ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Δικαιοσύνης Γ.Παπαδημητρίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.