ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Φ. Πετραλιά και Γ. Παπανδρέου για την Ολυμπιακή Εκεχειρία

14:58 - 31 Ιουλ 2008 | Πολιτική
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκαν σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου και η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πετραλιά με την ιδιότητά τους ως αντιπρόεδροι του Διεθνούς Ιδρύματος Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

«Η Ελλάδα έχει συνεργαστεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα σε όλα τα επίπεδα της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων και η συνεργασία αυτή έχει ανοίξει νέους δρόμους ανάμεσα στις δύο χώρες και ανάμεσα στους δύο λαούς, όχι, όμως, μόνο σε αυτό το επίπεδο αλλά και στο επίπεδο της ευγενούς άμιλλας και της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, που αποτελούν βασικές αρχές και αξίες της ολυμπιακής ιδέας, της ιδέας που γέννησε η Ελλάδα», δήλωσε η κα Πετραλιά όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση.

Η υπουργός Απασχόλησης πρόσθεσε ότι εκείνη και ο κ.Παπανδρέου είναι αντιπρόσωποι του Διεθνούς Ιδρύματος της Ολυμπιακής Εκεχειρίας και δήλωσε ότι έχουν εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου με στόχο την εμπέδωση της ειρήνης και της ασφάλειας. «Πιστεύω ότι αυτό το μήνυμα θα εκπέμψουν οι Ολυμπιακοί του Πεκίνου» είπε η κ. Πετραλιά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.