ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απουσίες στο δείπνο Καραμανλή για τους «θερινούς» βουλευτές

11:19 - 01 Αυγ 2008 | Πολιτική
Με «ηχηρές» απουσίες πραγματοποιήθηκε το δείπνο του πρωθυπουργού στους βουλευτές του α' και β' θερινού τμήματος της Βουλής. Απουσίασαν οι «αντάρτες» Π.Τατούλης και Β.Πολύδωρας, καθώς και οι Γ.Λαμπρόπουλος, Μ.Βαρβιτσιώτης, Αννα Ψαρούδα-Μπενάκη, Χρ.Μαρκογιαννάκης και Όλγα Κεφαλογιάννη, οι οποίοι ενημέρωσαν για τους λόγους της απουσίας τους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος επιχείρησε να υποβαθμίσει το θέμα των ενδεχόμενων απουσιών. Δήλωσε ότι πρόκειται για ένα δείπνο, το οποίο συνηθίζεται κάθε χρόνο από τον πρωθυπουργό στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και ειδικά στα μέλη των κοινοβουλευτικών τμημάτων που είναι σε εργασία και σημείωσε ότι αν κάποιος βουλευτής έχει κάποιο κώλυμα, είναι ευπρόσδεκτος στο επόμενο δείπνο του πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρουν στο σχετικό τους ρεπορτάζ Τα Νέα της Παρασκευής, στη συνάντηση ο πρωθυπουργός επιχείρησε να προσεγγίσει κάποιους από τους βουλευτές που «αναστατώνουν» με τις παρεμβάσεις τους την κυβέρνηση, όπως ο Γιάννης Μανώλης.

Συζητήσεις σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους άλλους συνδαιτυμόνες, είχε επίσης με τους πρώην υπουργούς Σ.Τσιτουρίδη και Βασ. Μαγγίνα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.