ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον ανακριτή για απολογία ο Β. Παλαιοκώστας

12:09 - 25 Αυγ 2008 | Πολιτική
Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης οδηγείται τη Δευτέρα ο Βασίλης Παλαιοκώστας, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση απαγωγής του βιομήχανου Γ.Μυλωνά. Την Τρίτη θα οδηγηθούν στον ανακριτή και οι επτά συνεργοί του στην πολύκροτη υπόθεση απαγωγής.

Όπως και την Παρασκευή, όταν ο Παλαιοκώστας και οι συνεργοί του οδηγήθηκαν στην εισαγγελία, στην επιχείρηση μεταγωγής συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί οι οποίοι θα στήσουν μπλόκα σε οδικούς κόμβους, καθώς επίσης και σε δρόμους γύρω από το δικαστικό μέγαρο.

Εις βάρος των οκτώ συλληφθέντων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τρία κακουργήματα (αρπαγή από κοινού, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατοχή εκρηκτικών και βομβών) και έξι πλημμελήματα (εκβίαση, πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, υπόθαλψη εγκληματία, παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών).

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την ταυτοποίηση των στοιχείων που βρέθηκαν στο κρησφύγετο, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης όπου ο Παλαιοκώστας και τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας κρατούσαν όμηρο το βιομήχανο επί 13 ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, τα μεσάνυχτα της Κυριακής έγινε έρευνα σε νέο κρησφύγετο των δραστών, σε διαμέρισμα σε προάστιο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των λύτρων, τέσσερα υποπολυβόλα, δύο πιστόλια, δύο χειροβομβίδες, σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, σιγαστήρες όπλων, αντιασφυξιογόνες μάσκες και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.