ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε εφαρμογή και πάλι ο Δακτύλιος στην Αθήνα

11:44 - 01 Σεπ 2008 | Πολιτική
ε εφαρμογή τίθεται και πάλι από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου ο Διακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας. Υπενθυμίζεται ότι οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο 200 ευρώ και πέντε βαθμούς στο point system, ενώ το ωράριο ισχύος είναι Δευτέρα-Πέμπτη 07.00-20.00 και Παρασκευή 07.00-15.00. Δεν ισχύει τα Σαββατοκύριακα, τις επίσημες αργίες και τις μέρες που πραγματοποιούνται 24ωρες απεργίες των Μαζικών Μέσων Μεταφοράς.

Τα όρια του Δακτυλίου: Ζαχάρωφ-Μεσογείων-Φειδιππίδου-Μιχαλακοπούλου-Σπ.Μερκούρη-Βρυάξιδος-Υμηττού-Ηλ.Ηλιού-Φραντζή-Συγγρού-Χαμοστέρνας-Πειραιώς-Ιερά Οδός-Κωνσταντινουπόλεως-Αχχιλέως-πλ.Καραϊσκάκη-Καρόλου-Μάρνη-Πατησίων-Αλεξάνδρας.

Όσοι εξαιρούνται από τους περιορισμούς στο δακτύλιο επιτρέπεται να κυκλοφορούν μόνο με ειδική άδεια, που χορηγείται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής. Αιτήσεις για άδεια κυκλοφορίας στο δακτύλιο θα υποβάλλονται από στην Τροχαία Αττικής, ενώ η προθεσμία υποβολής τους είναι ως τις 30 Νοεμβρίου. Όσοι έχουν από πέρυσι άδειες μπορούν να κυκλοφορούν με αυτές έως το τέλος του Σεπτεμβρίου, προκειμένου να εκδοθούν οι νέες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.