ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φήμες για εξοβελισμό Τατούλη

16:46 - 03 Σεπ 2008 | Πολιτική
Έντονες φήμες -οι οποίες όμως παραμένουν απολύτως ανεπιβεβαίωτες - κυκλοφορούν στον αέρα ότι ο κ. Καραμανλής μπορεί να θέσει εκτός κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Πέτρο Τατούλη.

Αν η φήμη επαληθευθεί σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός, αφενός θέλει να επιβάλλει ποιο σκληρή πειθαρχία στην κοινοβουλευτική ομάδα και ταυτόχρονα να αυξήσει το ρίσκο για όσους θέλουν να «παίζουν» τους τιμητές, αφού πλέον η πλειοψηφία γίνεται ακόμη πιο οριακή.

Φυσικά, με τον τρόπο αυτό αλλάζει σε σημαντικό βαθμό και η ατζέντα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αφορμή για τις φήμες έδωσε κείμενο που έχει αναρτήσει ο βουλευτής Αρκαδίας στο προσωπικό του ιστολόγιο  με το οποίο ζητά την παραίτηση του Θ. Ρουσόπουλου. Ο κ. Τατούλης καταγγέλλει τις επαγγελματικές δραστηριότητες της συζύγου του υπουργού Επικρατείας, δημοσιογράφου Μάρας Ζαχαρέα.

«Εάν δει κανείς ξεχωριστά τις επαγγελματικές παρουσίες του κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου και της συζύγου του κ. Μάρας Ζαχαρέα, τίποτε μεμπτό δεν θα μπορούσε κανείς να διαπιστώσει. Όταν όμως συνδέονται, πιστεύω ακράδαντα ότι δημιουργούν ένα άνευ προηγουμένου ηθικό ασυμβίβαστο», επισημαίνει στο ιστοσελίδα του ο βουλευτής Ν.Δ. Πέτρος Τατούλης, και προσθέτει τα εξής:

«Θα ήταν φαλλοκρατικό να ζητήσω να αφήσει η κ. Ζαχαρέα την εργασία της ή να πάψει να φροντίζει τα προς το ζην της οικογένειας της. Aλλωστε, κατά δήλωση των ιδίων, η αξιοσημείωτη ευμάρεια της οικογένειας οφείλεται κατά κύριο λόγο στην δική της επαγγελματική επιτυχία», προσθέτει ο κ. Τατούλης και συνεχίζει:

«Αν λοιπόν αυτή είναι η άποψη του ζεύγους, τότε ο κ. Ρουσόπουλος είναι εκείνος που για να προστατεύσει και το δικό του όνομα και εκείνο της συζύγου του πρέπει να αποχωρήσει από τη θέση αυτή (σ.σ. του υπουργού επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου), με δεδομένο μάλιστα ότι υπήρξε και εκ των βασικών εμπνευστών του περίφημου βασικού μετόχου».

«Όσο εκείνος διατηρεί αυτή τη θέση, η σύζυγός του δεν μπορεί να θεωρείται αμερόληπτη δημοσιογράφος, πολλώ μάλλον να είναι εκδότρια και συνιδιοκτήτρια media, όπως φέρεται να είναι».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.