ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο πρίγκιπας Γεώργιος σε εξώφυλλο στο Vanity Fair

11:41 - 09 Ιουλ 2014 | Trends
Ο πρίγκιπας Γεώργιος σε εξώφυλλο στο Vanity Fair
Άγνωστες λεπτομέρειες από τον πρώτο χρόνο της ζωής του πρίγκιπα Γεωργίου θα παρουσιάσει το στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Vanity Fair.
 Όσο άγνωστες μπορούν να είναι βέβαια όταν η προσοχή όλου του πλανήτη είναι στραμμένη στα καμώματα του μικρού πρίγκιπα της Βρετανίας.

Σύμφωνα με προδημοσίευση που κυκλοφόρησε, η δημοσιογράφος που επιμελήθηκε το αφιέρωμα, Κέιτ Νίκολ, μίλησε με άτομα στο παλάτι και απέσπασε πληροφορίες σχετικά με τον πρώτο χρόνο ζωής του πρίγκιπα που πριν ακόμη κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο κατάφερε να γίνει fashon icon και περιζήτητος από τους παπαράτσι.

Μεταξύ άλλων η Κέιτ Νίκολ μιλάει στο άρθρο της:

Για τις ανήσυχες νύχτες του: Στο άρθρο αναφέρεται πως η Κέιτ νιώθει πλέον μεγάλη ανακούφιση για την κόσμια συμπεριφορά του Τζορτζ στις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις και αυτό γιατί τους πρώτους μήνες του έκλαιγε δυνατά και συνέχεια και δεν κοιμόταν τα βράδια. Η νταντά του προσπάθησε σκληρά να τον βάλει σε μια ρουτίνα, όμως ο πρίγκιπας πεινούσε συνέχεια, παρότι η μητέρα του τον θήλαζε! Μόλις τους πρώτους μήνες του 2014 όταν το μωρό άρχισε να τρώει στερεές τροφές άρχισε επιτέλους να κοιμάται τα βράδια.

Για τη νέα νταντά: Η αναζήτηση της νταντάς του μικρού Τζορτς ήταν ένα θέμα που απασχόλησε πολύ την Κέιτ, όταν η πρώτη νταντά του παιδιού, Τζέσι, δήλωσε πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει την πριγκιπική οικογένεια στα μακρινά ταξίδια σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία. Καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να απευθυνθεί σε γραφείο, ακολούθησαν την υπόδειξη ενός φίλου, ο οποίος τους πρότεινε την γεννημένη στην Ισπανία Μαρία Τερέζα Τουριόν Μποράγιο. Ανάμεσα στα προσόντα της, η παρακολούθηση μαθημάτων αυτο-άμυνας, η γρήγορη οδήγηση και πείρα της με τους παπαράτσι. Στα μακρινά εκείνα ταξίδια τους η βασίλισσα έσπασε για πρώτη φορά το πρωτόκολλο επιτρέποντας στην οικογένεια να ταξιδέψει όλη μαζί, παρότι αυτό κανονικά απαγορεύεται.

Για το κυνήγι των παπαράτσι:
Η Νίκολ αναφέρει ότι το περασμένο φθινόπωρο υπήρξε μεγάλη ζήτηση για φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα, καθώς εκείνος δεν είχε θεαθεί μετά την έξοδό του από το μαιευτήριο. Έτσι, τον Δεκέμβρη, όταν η Κέιτ φωτογραφήθηκε να βγάζει τον γιο της βόλτα, το παλάτι ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να μην δημοσιεύσουν αυτές τις φωτογραφίες, αίτημα που εκείνα αγνόησαν με αποτέλεσμα η Κέιτ να... κόψει τις βόλτες τριγύρω και να περιοριστεί στους κήπους του παλατιού του Κένσινγκτον, όπου κανείς παπαράτσο δεν μπορεί να πλησιάσει.
Τελευταία τροποποίηση στις 12:35 - 09 Ιουλ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.