ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο George Clooney δεν δέχεται τη συγγνώμη της Daily Mail

16:51 - 11 Ιουλ 2014 | Trends
Ο George Clooney δεν δέχεται τη συγγνώμη της Daily Mail
Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης George Clooney αρνήθηκε να δεχτεί τη συγγνώμη της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail για το παραπλανητικό ρεπορτάζ της σύμφωνα με το οποίο η μέλλουσα πεθερά του, η μητέρα της Amal Alamuddin, διαφωνεί με τον γάμο για θρησκευτικούς λόγους.

Daily Mail ζήτησε συγγνώμη επειδή υπαινίχθηκε ότι υπήρχαν θρησκευτικές εντάσεις, ενώ δεν υπήρχε τίποτα", έγραψε ο σταρ του Χόλιγουντ στην εφημερίδα USA Today.

 

Την Τετάρτη ο Clooney είχε εξηγήσει ότι η μητέρα της Amal δεν ανήκει στη θρησκευτική μειονότητα των Δρούζων, δεν έχει εκφράσει καμία διαφωνία για τον γάμο και δεν έχει επισκεφθεί τη Βηρυτό εδώ και πολλούς μήνες, διαψεύδοντας όλα όσα ανέφερε στο δημοσίευμά της η βρετανική ταμπλόιντ. Η εφημερίδα ζήτησε συγγνώμη και απέσυρε το επίμαχο άρθρο, κάτι όμως που δεν ικανοποίησε τον ηθοποιό.

"Ο διευθυντής έκδοσης Τσαρλς Γκαρσάιντ διαβεβαιώνει ότι το άρθρο δεν αποτελεί δημιούργημα της φαντασίας του συντάκτη και ότι βασίζεται σε συζητήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της λιβανέζικης κοινότητας", σημειώνει στην απάντησή του.

 

"Το πρόβλημα είναι πως τίποτα από αυτά δεν αληθεύει. Το άρθρο δεν αναφέρει τις πηγές του και επαναλαμβάνει τέσσερις φορές ότι ένας φίλος της οικογένειας μίλησε στην Mail Ένας φίλος της οικογένειας ήταν η πηγή. Επομένως, είτε είπαν ψέματα στην αρχή, είτε ψεύδονται τώρα", συμπεραίνει ο Clooney.

 

Η Amal Alamuddin, 36 ετών, γεννήθηκε στον Λίβανο και μετανάστευσε στη Βρετανία με την οικογένειά της όταν ήταν 3 ετών. Σήμερα είναι δικηγόρος, ειδικευμένη σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.