ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάχη στήθος με στήθος δίνουν τα 5 κορυφαία top models για τον τίτλο του θηλυκού "Κροίσου"

11:47 - 29 Αυγ 2014 | Trends
Μάχη στήθος με στήθος δίνουν τα 5 κορυφαία top models για τον τίτλο του θηλυκού "Κροίσου"
Ποια είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα top models στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes;

Σύμφωνα με τη νέα λίστα του Forbes για τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα σε όλον τον κόσμο, η Βραζιλιάνα Gisele Bundchen ανακηρύχθηκε πανηγυρικά για δεύτερη χρονιά το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο για το 2014, με το κασέ της να αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 47 εκατομμυρίων δολαρίων.

H 34χρονη καλλονή, ανακαλύφθηκε όταν ήταν μόλις 14 ετών, από έναν εκπρόσωπο πρακτορείου μοντέλων σε εμπορικό κέντρο στην πατρίδα της, τη Βραζιλία και σύντομα εξελίχθηκε σε ένα από τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα. Έχει φωτογραφηθεί για χιλιάδες εξώφυλλα περιοδικών, έχει διανύσει χιλιόμετρα στην πασαρέλα, έχει υπάρξει το «πρόσωπο» των μεγαλύτερων οίκων μόδας, ενώ το συμβόλαιό της με το διάσημο οίκο εσωρούχων Victoria's Secret είναι το ακριβότερο που έχει υπογραφεί ποτέ από τοπ μόντελ.

Τη δεύτερη θέση μοιράζονται δυο "άγγελοι" της Victoria Secret, η Ολλανδέζα καλλονή Doutzen Kroes και η Βραζιλιάνα Andrianna Lima. Η καθεμιά τους έβαλε στο τραπεζικό της λογαριασμό μέσα σε ένα χρόνο 8 εκατομμύρια δολάρια. Όσο για την Andrianna Lima, το αψεγάδιαστο πρόσωπο και το κορμί της, της έχουν εξασφαλίσει μια θέση στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες.

Doutzen-Kroes

Η Kate Moss μπορεί να πάτησε τα 40 όμως συνεχίζει το όνομά της να φιγουράρει στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου ενώ καταλαμβάνει τα σκήπτρα του πιο πλούσιου μοντέλου στη χώρα της τη Βρετανία. Χάρη σε πολυετή συμβόλαια που έχει κλέισει με μεγάλους οίκους μόδας το διάσημο μοντέλο κέρδισε φέτος 7 εκατομμύρια δολάρια και μαζί με τις Kate Upton και Miranda Kerr βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Απο τις νεοεισερχόμενες στη λίστα είναι η 22χρονη Kate Upton, το μοντέλο της Victoria Secret που κατέρριψε το πρότυπο του υπερβολικά αδύνατου μοντέλου και με τις πληθωρικές καμπύλες της κερδίζει τον θαυμασμό όλων. Κάποιοι την αποκαλούν μάλιστα το μοντέλο του μέλλοντος.

Στη τέταρτη θέση βρίσκεται η Alessandra Ambrosio με πέντε εκατομμύρια δολάρια. Τη θέση μοιράζεται με τη Hillary Ronda που είναι για όγδοη χρονιά το πρόσωπο της Estee Lauder. Mε τη μαμά της για ατζέντισσα, κέρδισε φέτος 5 εκατομμύρια δολάρια.

Τη χρυσή πεντάδα κλείνει με τη Ρωσίδα καλλονή Natalia Vodianova που κέρδισε μόνο φέτος 4 εκατομμύρια δολάρια. Το 32χρονο μοντέλο παραμένει εδώ και χρόνια ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά στο χρηματιστήριο της μόδας ενώ στην προσωπική της ζωή, καμαρώνει για τα τέσσερα παιδάκια της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.