ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όπου περνάει αγωγός, η μπύρα άφθονη!

09:14 - 28 Σεπ 2014 | Trends
Όπου περνάει αγωγός, η μπύρα άφθονη!
Στη Βελγική Μπριζ τη Βενετία του Βορρά (άλλη μια πόλη με το χαρακτηρισμό αυτό λόγω των καναλιών που τη διασχίζουν), ένας υπόγειος αγωγός μπύρας 2 μιλίων μπορεί να προστατέψει το λιθόστρωτο των δρόμων της από τα 500 φορτηγά που μεταφέρουν τον ξανθό ζύθο από τη φημισμένη De Halve Maan.

Εάν επισκεφθεί κανείς την πόλη διαπιστώνει ότι πραγματικά οι οδηγοί μπορεί να υποφέρουν από την συμφόρηση που μπορεί να προκαλέσει ένα μεγάλο όχημα. Εξάλλου μέσα σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον η ατμοσφαιρική ρύπανση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.
Ο αγωγός εγκρίθηκε ήδη από τη βελγική πόλη για να συνδέσει το De Halve Maan, ένα ιστορικό ζυθοποιείο και δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, με κοντινές εγκαταστάσεις εμφιάλωσης της μπύρας. Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου θα κρατήσουν μακριά τα εκατοντάδες φορτηγά.
«Η ιδέα γεννήθηκε με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα της ζωής και όχι για οικονομικούς λόγους", δήλωσε ο διευθυντής της εταιρείας Xavier Vanneste στην Telegraph.
Ο αγωγός De Halve Maan είναι σχεδιασμένος για να μεταφέρει περισσότερα από 1.500 γαλόνια μπύρας ανά ώρα και θα χρειαστούν 10 λεπτά έως 15 λεπτά για να μετακινήσετε την μπύρα από το ζυθοποιείο στο εργοστάσιο. Η κατασκευή θα ξεκινήσει το επόμενο έτος.
Όπως αναφέρει με τεράστια δόση αισιοδοξίας το bloomberg businessweek, ίσως δεν αργήσει ο καιρός αγωγών για τέτοια νόστιμα υγρά όπως τεκίλα, χυμό ροδιού, και σάλτσα σπαγγέτι. Μια ωραία μέρα, θα μπορούσαν να ρέει κατευθείαν στα σπίτια μας!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.