ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλάζουν τα τζιν για να χωράει το iPhone 6 Plus!

12:49 - 02 Οκτ 2014 | Trends
Αλλάζουν τα τζιν για να χωράει το iPhone 6 Plus!
Νέα εποχή για τη βιομηχανία της μόδας και συγκεκριμένα για τα all time classic τζιν, αρχίζει χάρη στην Apple. Σε φρενήρεις ρυθμούς νέου σχεδιασμού έχουν αρχίσει να μπαίνουν μεγάλες εταιρείας ενδυμάτων, ώστε να ράψουν μεγαλύτερες τσέπες για τα τζιν, προκειμένου να φιλοξενούν άνετα τα νέα μοντέλα της Αpple, iPhone 6 και 6 Plus.

Το μέγεθος προβλέπεται να αλλάξει κυρίως σε βάθος, ώστε να εξυπηρετεί τις 4,7 ίντσες για το iPhone 6 και τις 5,5 ίντσες για το Plus. 

iphonesizes

Οι εταιρείες που έχουν αρχίσει ήδη να σχεδιάζουν τα νέα μοντέλα τζιν με τις μεγαλύτερες τσέπες δηλώνουν:

American Eagle: "Τα αντρικά μας τζιν χωρούν ήδη τις διαστάσεις του iPhone 6 και 6 Plus, οπότε τώρα ασχολούμαστε με τα γυναικεία."

L.L Bean: "Έχουμε συγκεκριμένες σειρές ενδυμάτων, όπου στις συνεδρίες εφαρμογής τους σε μοντέλα, χρησιμοποιούμε ήδη τα μεγάλα τηλέφωνα της αγοράς."

J.Crew: "Σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού, προσπαθούμε να εξετάσουμε τον τρόπο ζωής των πελατών μας, οπότε η τεχνολογική αυτή αλλαγή δεν αποτελεί εξαίρεση. Σκεφτόμαστε όχι μόνο τη δημιουργία μεγαλύτερων τσεπών αλλά και το σχεδιασμό εσωτερικών για να μεταφέρουν iPads ή tablets."

Lee Jeans: "Έχουμε πάντα υπόψη μας τη λειτουργικότητα των ενδυμάτων μας. Φυσικά, θεωρούμε δεδομένο, τα ρούχα μας να κολακεύουν τον καταναλωτή αλλά και να το διευκολύνουν στην καθημερινότητα του."

Levi's: "Θα σχεδιάζουμε πάντα ρούχα που θα κάνουν τη ζωή των πελατών μας καλύτερη."

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:38 - 02 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.