ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Ναυτικό Σαλόνι επέστρεψε!

09:49 - 13 Οκτ 2014 | Trends
Το Ναυτικό Σαλόνι επέστρεψε!
Η κορυφαία έκθεση για τη θάλασσα και τη θαλάσσια αναψυχή επέστρεψε μετά από απουσία 3 ετών. Το Ναυτικό Σαλόνι 2014 θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και τις 19 Οκτωβρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Η ναυτική έκθεση θεσμός ετοιμάζεται να κάνει μια επιτυχημένη επανεμφάνιση, αποδεικνύοντας περισσότερο από ποτέ, ότι το σκάφος και η θάλασσα παραμένουν ένας ακαταμάχητος συνδυασμός, όχι για λίγους και εκλεκτούς, αλλά για όλους εκείνους που αγαπούν τη θάλασσα.

Δίνοντας βήμα και προτεραιότητα στον τομέα της ναυτικής μας κουλτούρας, το Ναυτικό Σαλόνι, με σύνθημα «το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ επέστρεψε», κάνει προσωπικό του στοίχημα την επιτυχία και ετοιμάζεται πυρετωδώς να δώσει ξανά πνοή στον κρίσιμο κλάδο της θαλάσσιας αναψυχής, ενθαρρύνοντας όλο τον κόσμο να ασχοληθεί με ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της πατρίδας μας.

Για πέντε ημέρες,από τις 15 έως και τις 19 Οκτωβρίου με μια ποικιλία σκαφών, ναυτικών υπηρεσιών και προϊόντων για τα σκάφη, τα θαλάσσια σπορ και το ψάρεμα το Ναυτικό Σαλόνι, μας περιμένει όλους να μας μυήσει στον ελκυστικό υδάτινο κόσμο. Ένα Σαλόνι για όλους αφιερωμένο σ’ έναν κλάδο με εθνική σημασία, που στοχεύει απευθείας στην καρδιά όσων αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και όσων ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.

ναυτικο σαλονιΤην έκθεση θα εγκαινιάσει την Τετάρτη 15/10, το απόγευμα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, κος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ενώ έχουν προσκληθεί και αναμένεται να επιβεβαιώσουν τη παρουσία τους ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κος Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της έκθεσης:

Ιnfo

Διάρκεια έκθεσης: 15-19 Οκτωβρίου 2014
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Καθημερινές: 16:00 - 21:30
Σαββατοκύριακο: 10:00 - 21:30

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.