ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρατική επιδότηση σε πορνογραφικό ιστότοπο έδωσε η Γερμανία

15:27 - 14 Νοε 2014 | Trends
Κρατική επιδότηση σε πορνογραφικό ιστότοπο έδωσε η Γερμανία
Με κρατικά κεφάλαια επιδότησε το γερμανικό κράτος σκληρό πορνογραφικό σάιτ!

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους του κρατιδίου της Βαυαρίας, κρατικά χρήματα που προορίζονταν για τη στήριξη εταιρειών κατέλεξαν για την επιδότηση ιστότοπου «μόνο για ενήλικες» που επέτρεπε στους επισκέπτες να κατεβάζουν σκληρό πορνό. Ο αριθμός της επιχορήγησης φέρεται να είναι πενταψήφιος.

"Τα προγράμματα επιχορηγήσεων έχουν ως στόχο να προωθούν την επιχειρηματικότητα, όχι το πορνό", δήλωσε οργισμένη ηβουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Ανέτε Καρλ.

Σύμφωνα με τις βαυαρικές Αρχές, οι ιδιοκτήτες του είχαν απευθυνθεί σε μια ανεξάρτητη υπηρεσία, την Bayern Innovativ, στην οποία είχε ανατεθεί η διανομή της κρατικής βοήθειας. Η πρόταση που της υποβλήθηκε, για τη δημιουργία ενός ιστοτόπου που θα αγόραζε και τα πουλούσε ερασιτεχνικές ταινίες πορνό ήταν νόμιμη, με βάση τη γερμανική νομοθεσία, αρκεί οι χρήστες να ήταν άνω των 18 ετών. Οι αξιωματούχοι παραδέχτηκαν ότι οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου κέρδισαν την επιχορήγηση για τις νεοσύστατες εταιρείες τον Νοέμβριο του 2012. Η κυβέρνηση, διευκρίνισαν, δεν είχε τη δυνατότητα να παρέμβει στη λειτουργία της Bayern Innovativ και τις αποφάσεις που λάμβανε όσον αφορά τους δικαιούχους των επιχορηγήσεων. Η Bayern Innovativ απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση από το Γερμανικό Πρακτορείο. 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 16:00 - 14 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.