ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστουγεννιάτικη χλιδή: Που θα περάσουν τις διακοπές τους οι δισεκατομμυριούχοι;

11:34 - 25 Δεκ 2014 | Trends
Χριστουγεννιάτικη χλιδή: Που θα περάσουν τις διακοπές τους οι δισεκατομμυριούχοι;
Υπερπολυτελείς βίλες, ιδιωτικά νησιά, γιοτ που μοιάζουν με πλωτά παλάτια και κάθε λογής ανέσεις. Κάπως έτσι θα περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου, όπως αποκάλυψε το Business Insider.

Μαρκ Ζούκερμπεργκ

 

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ  αγόρασε  πρόσφατα μια μεγάλη έκταση στο νησί Καουάι δίνοντας 100 εκατομμύρια δολάρια.

Πολ Άλεν

Διάφορες επιλογές έχει ο δισεκατομμυριούχος της Miscosoft σχετικά με το που θα περάσει τις ημέρες των διακοπών του. Συνήθως βρίσκεται ανάμεσα στα σούπερ-γιοτ που διαθέτει, ώστε να πάει στο μικρό νησάκι του στην Ουάσιγκτον ή στην έπαυλή του στη Χαβάη. Επίσης διαθέτει και ένα αρχοντικό στην Côte d'Azur με γείτονες τον Μπόνο και τον Άντριου Λόιντ Βέμπερ.

Μαρκ Μπένιοφ

 

Όπως έχει ο ίδιος παραδεχτεί, ο CEO της Salesforce είναι τρελαμένος με τη Χαβάη. Το 2000 αγόρασε μια τεράστια έκταση στην περιοχή καταβάλλοντας 12,5 εκατομμύρια δολάρια. Άρα είναι σχεδόν βέβαιο πως τα Χριστούγεννα θα περάσει εκεί τις διακοπές του.

Ερικ Σμιντ

Ο πρόεδρος της Google θα περάσει τις διακοπές του στη θάλασσα, δεδομένου ότι διαθέτει ένα πλεούμενο παλάτι. Ο λόγος για το σούπερ γιοτ «Oasis», που κοστίζει 72 εκατομμύρια δολάρια.

Μεγκ Γουίτμαν

 

Παρέα με καλούς φίλους και πάρα πολλά ζώα, θα περάσει τις διακοπές της η «αρχηγός» της HP στο ράντσο της στο Κολοράντο, στην κορυφή ενός βουνού. 

Πίτερ Θίελ

 

Μια τεράστια έκταση στο Μάουι έναντι 27 εκατομμυρίων δολαρίων, αγόρασε το 2011 ο συνιδρυτής της PayPal και επενδυτής στo Facebook. Το τελευταίο καιρό συνηθίζει να πηγαίνει εκεί όταν επιθυμεί να χαλαρώσει. Το ίδιο πιθανότατα θα πράξει και τώρα.

Μπιλ Γκέιτς

 

Το ράντσο στη Σάντα Φε της Καλιφόρνια, «Rancho Paseana», λογικά θα τιμήσει ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, που αγόρασε πρόσφατα. 

Κάρολ Μπαρτζ

 

Στο πολυτελές σπίτι της στην Χαβάη θα περάσει τις γιορτινές αυτές ημέρες, η πρώην CEO της Yahoo. Εκεί θα έχει και την ευκαιρία να επιδοθεί στο αγαπημένο της γκολφ, αφού διαθέτει ιδιωτικό χώρο, πάρα πολλών τετραγωνικών μέτρων.

Μάικλ Ντελ

 

Ο CΕO και ιδρυτής της Dell έχει μια πανάκριβη έπαυλη στη Χαβάη, όπου συνηθίζει να πηγαίνει τα τελευταία χρόνια, την οποία και αγόρασε 64 εκατομμύρια δολάρια. 

 

Ρίτσαρντ Μπράνσον

 

Ιδιοκτήτης ενός νησιού στην Καραϊβική είναι ο ιδιοκτήτης της Virgin Group, που όπως συνηθίζει θα περάσει τα Χριστούγεννα κάνοντας πολλά πάρτι με καλούς του φίλους.

Λάρι Έλισον

 

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Oracle αγόρασε το 2012 με 500 εκατομμύρια δολάρια, νησί της Χαβάης. Αν πάλι βαρεθεί εκεί, μπορεί να πεταχτεί μέχρι το γκολφ κλαμπ που διαθέτει στο Μαλιμπού.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:58 - 24 Δεκ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.